Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
nickescool:
Stiu ca nu e corect tocmai ce fac ,dar in Thailanda am cunoscut o fata saraca care nu are cu cine sta de vorba si e putin deprimata,poate o mai tineti voi un pik de vorba ii dau id ul si parola mea si dupa aceea daca puteti sa i dati feed back in engleza pentru ca eu nu prea intru in ultima perioada ,cand sunt acasa trebuie aduse toate dandanalele la zi,deci daca e nickescool si e in engleza atunci este: Fareeya Chanontri
https://www.facebook.com/fareeya555
E o fata saracaaaaa si foarte deprimata 24 de ani un copil so an so,sper sa nu se supere Gigi
Caroline:
Nicu, vrei sa faci din SC un net-center de asistenta? Nu cred ca trebue, fiindca este deja. Cred ca ar trebui doar s-o indrumi pe prietena ta aici. Suntem deja ceea ce ii trebuie. ;)
silviu:
primavaratic :pleasantry:
wonderland:
ti-au dat mugurii? :giggle:
nickescool:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 20:56 ---Nicu, vrei sa faci din SC un net-center de asistenta? Nu cred ca trebue, fiindca este deja. Cred ca ar trebui doar s-o indrumi pe prietena ta aici. Suntem deja ceea ce ii trebuie. ;)
--- Terminare citat ---
,,,am indrumat o dar se pare ca nu a reusit,,,:) sau poate vroia altceva :) dar oricum revin o idee cum este asta a SC poate deveni un brand international
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă