Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1380/1680) > >>

achile:
Nimanui nu-i pasa de nimic.....cat despre ioropeana...de la stadiul declarativ...pana la a fi ceea ce trebuie( ca sa nu zic cum trebuie...ca nu-s de acord nici cu ce vrea CE in totalitatea cerintelor lor.....)mai curge apa pe Dunare.....imi aduc aminte ,acum, repede...auzi sa asomezi porcul acasa pentru uzul propriu...cu tot ceea ce implica termenul asomare.

Caroline:
Dragii mei... Este un non sens sa ne preocupam mintea si sufletul si capacitatea de actiune in favoarea justificarii lucrurilor pe care nu le putem schimba, adica acelea care nu sunt in cercul nostru de influenta si de care nu putem decat vorbi. Vorba lunga, saracia omului. Sau boala lunga, moarte sigura, cum se spune.

Ca sa nu fiu of-topic, azi am primit lista de copii castigatori ai unei tabere/excursii de educatie ecologica gratuita la vara (15 la numar). Cel putin pentru cateva ore m-am simtit fericita, dupa nu mai putin de 6 luni de munca. What can I ask more? Life is beautiful...  :)

Mari_a:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 01:51 ---Dragii mei... Este un non sens sa ne preocupam mintea si sufletul si capacitatea de actiune in favoarea justificarii lucrurilor pe care nu le putem schimba, adica acelea care nu sunt in cercul nostru de influenta si de care nu putem decat vorbi. Vorba lunga, saracia omului. Sau boala lunga, moarte sigura, cum se spune.
--- Terminare citat ---
Esti a doua persoana de la care aud lucrul asta, in decurs de cateva zile. Si... "cand doua persoane iti spun ca esti beat"... Cred ca e cazul sa ... ma duc sa ma culc!   :-\

Caroline:
Mari_a, nu era "cu adresa", asta e conceptia mea, in general. D'aia nu ma uit la TV (adica nu la stiri, talk-show-uri etc.) Cred ca se poate si cunosc oameni care au facut-o, chiar si in tara asta: s-au oprit din vorbit, au renuntat la orice asteptari din partea Statului Roman si... s-au apucat sa faca ceva ei insisi, un ONG, un grup informal, un forum de promovat voluntar adevaratele valori, o scoala particulara sau o ferma ecologica... nu conteaza, ceva. In acest caz, poti depasi primul cerc de influenta, cel care depinde direct de persoana ta, si sa treci in al doilea, concentric. Daca vrei sa faci ceva si mai departe, atunci te straduiesti sa faci un ONG de utilitate publica, o asociatie internationala, sa creezi un partid sau un nou sistem. Atunci poti influenta in al 3-lea cerc. Si tot asa... pana se atinge masa critica necesara schimbarii. Dar sa vorbesti doar despre toate astea, inseamna vanare de vant... care, mai mult, se intoarce asupra nervilor tai si a starii tale de bine, in cercul propriu de influenta, ca un bumerang. Parerea mea.  ;)

Weekend placut... ca eu am inceput deja!  ;D

Mari_a:
Da, da, da, am inteles.  :) 

Weekend placut tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă