Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1378/1680) > >>

MAC:
Azi au venit randunelele.Le-am vazut in cuiburile de la intrarea in bloc.Le-a vazut si Floricel,pisoiasul negru care a crescut pe langa scara blocului(are mai putin de un an),si nu-si mai dezlipeste ochii de la ele!!!Imi plac randunelele,imi place cand se pun pe ciripit dimineata si sper sa vesteasca venirea primaverii!!!

almi_gabi:

--- Citat din: MAC din Luni, 01 Aprilie 2013, 23:57 ---Azi au venit randunelele.Le-am vazut in cuiburile de la intrarea in bloc.Le-a vazut si Floricel,pisoiasul negru care a crescut pe langa scara blocului(are mai putin de un an),si nu-si mai dezlipeste ochii de la ele!!!Imi plac randunelele,imi place cand se pun pe ciripit dimineata si sper sa vesteasca venirea primaverii!!!

--- Terminare citat ---

Randunele nu le-am vazut inca. Dar am vazut ca au inflorit copacii! Imi plac mult copacii infloriti !   :)

steliana:
la colt! deci, incoltita ...
(sunt in dizgratia sefului)

Caroline:
Eu n-am vazut nici randunele, nici copaci infloriti si nu-s nici in dizgratia sefului... dimpotriva, simt ca am intrat in gratia Sefului.
Ziua de azi mi-a trecut asa de repede ca nici nu stiu ce am facut si cand si cum. M-am trezit ca e 8 seara si-atat. Carpe diem!

achile:
Oare as putea avea....sef?.....Nu cred!....Si de aici toate......

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă