Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 26 Martie 2013, 09:15 ---.... :oops:.....te-au inundat vecinii, sau ai picat neanuntati verii din provincie, sau a venit mosh craciun??!!!
--- Terminare citat ---
nimic din toate astea! poate iti povestesc la o cafea cum sta treaba cu ei, de acum cativa ani cand ... ehhh, daca nu s-ar fi scris in presa de a doua zi... tot nu avem dubii ;) ramanem intr-o comunicare speciala.
si totusi, vin americanii! ;D - dar luna viitoare
steliana:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 26 Martie 2013, 09:20 ---: ))) Da, da, i-ati scris lui Mos Craciun?
--- Terminare citat ---
mai bine de mine, nu am fereastra la birou :'( poate cand termin programul, calc pe florile de zarzar ...
Maria, poza e facuta de la et 7?
Cory:
M-a simt cam inghetata dupa ce am "innotat" prin nameti ca sa ajung la servici,
si aici ghici ce.... e cam frig daca stau pe loc :(
eu vreau caldura si sa vina vara , ca primavara asta m-a dat gata :tickedoff: :slap:
Ma duc sa "imbratisez" caloriferul....
adda:
La noi a iesit soarele....zapada 0 cm. :yeah:
Mari_a:
Yeah, ne mutam la voi! :D Ca p-aici.... daca stai la caldurica si te uiti pe geam e fain. Dar daca ai de alergat pe-afara si de inotat prin vant si prin nameti.... (io azi am programare la... coafor! :slap: )
--- Citat din: steliana din Marți, 26 Martie 2013, 09:30 ---...poza e facuta de la et 7?
--- Terminare citat ---
....mmmmpe-aproape! :D
Alte frumoase imagini de primavara. Nu stiu de ce-i zice cod portocaliu, eu i-as zice alb-murdar.
Daaar, sa fim optimisti: viata e frumoaaaaasa, o sa treaca si totul o sa fie bine si la vara cald! Ori, cum zicea cineva: "la munte ninge, la mare ninge, la vara ninge!"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă