Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1373/1680) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 25 Martie 2013, 12:15 ---Eh, ma mai ajunge si pe mine cateodata.... Daaaar.... mergem inainte. Vorba aia, ca inainte era mai bine!

--- Terminare citat ---

Mari, tot inainte cu bune cu rele.  :strong:

adda:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 25 Martie 2013, 12:15 ---Eh, ma mai ajunge si pe mine cateodata.... Daaaar.... mergem inainte. Vorba aia, ca inainte era mai bine!
Am si uitat sa-i multumesc prietenei care m-a sunat in ziua aia si m-a facut sa rad, cat eram de catranita!  :kissing:   :flori:

--- Terminare citat ---

Prietenul la nevoie se cunoaste! :)

Mari_a:
 :)  Adevarat!  Multumesc.  :kissing:

Acum ma uit pe geam si nu-mi vine sa cred: niiiiiiiiinge cu fulgi mari! Cu cateva zile in urma asteptam sa infloreasca paulownia si acum... Woah, iar sa dau la zapada ? ? ?  :tickedoff:  Ma uit pe prognoza si nu mai inteleg nimic: in weekend 8-13-18 grade...

admin:
Uauu, ce fericiti noi sibienii! Am dat si eu fuga pana la balconul care da spre gradina, sa vad daca nu s-au inselat cei de la meteo si a nins si la noi. Nimic.  :yeah: Totul e verde si vad ca narcisele au inceput sa se deschida.  :) De rece, e rece insa... :(

almi_gabi:
Este primavara !
Sau mai bine zis - este primavara?  ???
Citeam zilele trecute stirile - primavara a venit ! Ma trezesc azi si - stupoare - ninge   :faint: vantul bate din toate directiile , zapada de 20 cm, plugurile de zapada colinda prin oras, masini inzapezite ( au schimbat oamenii cauciucurile - au trecut la cele de vara !!  :slap: )  si imi trece un gand prin unicul neuron functional si acesta inghetat !!   - primavara unde esti ?   :surrender:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă