Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1372/1680) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Cory din Vineri, 22 Martie 2013, 20:35 ---Cam obosita  :( , dupa o saptamana mult prea agitata...

--- Terminare citat ---

sper sa te recuperezi in week-end!  :)

nickescool:
Se pare ca am suparat pe cineva pe aici dar nu pentru ca a si fi facut o cu intentie ci pentru ca asa imi este felul si mi cer iertare cu aceasta ocazie,dealtfel am acceptat deja sintagma pe care chiar A--a mi a pus o ,,ochi alunecosi,inima zburdalnica" sau cum ar spune niste lady bar ,,uai iu  separeited  ior hasbent?", ,,bicos hi bateflai man"( asta pina ii reteaza cineva aripioarele) :)))

steliana:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 20 Martie 2013, 14:45 ---Eu ma simt ca dreq. Am niste probleme personale care m-au demoralizat complet, insa... merg inainte! Ma tarai asa cu toate, le trag dupa mine, ce sa fac?! Numai ca... nu mai simt ca traiesc, ci doar... supravietuiesc. In clipa asta, sa nu mai aud pe cineva ca zice ca e bine sa fii singur ca... nush ce-s capabila/a fi in stare sa fac!

--- Terminare citat ---

bucura-te! eu, ma moralizez prin redemoralizare  :2funny: vorbesc serios, face al drak de bine! abia atunci vezi cata resursa ai...

steliana:

--- Citat din: silviu din Marți, 19 Martie 2013, 18:07 ---thailandez? ??? as vrea sa fiu si io mustrat ^-^

--- Terminare citat ---

s..dez! dar a zis ca daca sunt cuminte ma ia la pescuit  :faint:

Mari_a:

--- Citat din: steliana din Luni, 25 Martie 2013, 12:08 ---... abia atunci vezi cata resursa ai...
--- Terminare citat ---
Eh, ma mai ajunge si pe mine cateodata.... Daaaar.... mergem inainte. Vorba aia, ca inainte era mai bine!
Am si uitat sa-i multumesc prietenei care m-a sunat in ziua aia si m-a facut sa rad, cat eram de catranita!  :kissing:   :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă