Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1371/1680) > >>

nickescool:

--- Citat din: admin din Miercuri, 20 Martie 2013, 22:14 ---Nicu, tu ai luat globul la invartit! In India ce faci?

--- Terminare citat ---

Decat in tranzit Gigi,acum sunt deja in Musqat,am luat bilete pe bucati mai ieftin ,adica in loc de Musqat-Bangkok-Bucuresti ma ducea cam 1200 de euro,am luat Musqat -Bangkok si retur via Mumbai,330 euro si Muscat -Bucuresti cu Turkish Airlines 300 si ceva de euro,in total 600 si.Deja alta lume aici in Musqat,daca in Bangkok am platit 195 de euro pentru doua saptamani(Hotel Nasa Vegas -Bangkok),aici 70 euro pt o noapte si mi a oprit garantie 30 de euro la receptie pe care ei se asteapta sa i las spaga :) maine.Conditiile de cazare sunt aproape similare,doar ca aici daca vrei sa iesi la ora asta,2am, cam totul este inchis pe cand acolo distractia e cam pe la jumate :))).Apropos,pt amatori, exista bilete spre Bangkok via Budapesta sub 600 de euro daca le iei asa mai din timp,cica.Maine stau 10 ore in Istanbul ,vreau sa vad Moscheea Albastra,au vopsit o de curand de cand a innegrit o petrolierul Independenta cand a luat foc pe Bosfor :)).NB.

admin:
Da mai Nicu, ca bine zice Doina! Hai sa ne intalnim anul viitor in Peru! Eu cred ca trebuie de pe acum sa dai din carma...  :)

nickescool:

--- Citat din: admin din Joi, 21 Martie 2013, 07:56 ---Da mai Nicu, ca bine zice Doina! Hai sa ne intalnim anul viitor in Peru! Eu cred ca trebuie de pe acum sa dai din carma...  :)

--- Terminare citat ---

Nu stiu prea multe despre Peru,doar ca stau mai bine decat noi la multe capitole curatenie,blocuri care nu se darama la cutremure de 8 grade,samd si ca au niste munti frumosi si ceva vestigii incase cred.Am avut si niste colegi,sunt oameni civilizati cu bun simt.

admin:
Deci ai carmit deja...da?  ;)

Cory:
Cam obosita  :( , dupa o saptamana mult prea agitata...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă