Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1364/1680) > >>

Cory:
Foarte nervoasa    >:(
tocmai cand imi ziceam ca totul merge prost , ce se mai poate intampla...
brusc sefa noastra a decis sa se mute in birou cu mine si colega...deci
de maine atmosfera va fi.....   :box:  :tickedoff:
( ca tacamul sa fie complet  langa noi se mai construieste ceva si toata ziua se aude
ca si cand ti-ar da cineva cu un ciocan in creier... si ar nimeri )  |o

almi_gabi:

--- Citat din: Cory din Joi, 07 Martie 2013, 14:59 ---Foarte nervoasa    >:(
tocmai cand imi ziceam ca totul merge prost , ce se mai poate intampla...
brusc sefa noastra a decis sa se mute in birou cu mine si colega...deci
de maine atmosfera va fi.....   :box:  :tickedoff:
...

--- Terminare citat ---

Daca ma intrebi - ce prefer - sa lucrez cu seful in birou sau intr-un birou separat nu as stii ce sa raspund.
De-a lungul timpului am lucrat si asa si asa - au fost cazuri cand a fost o atmosfera foarte faina si relaxata lucrand cu seful/ sefa in birou. Si altele in care nu am fost foarte incantata. Cred ca difera functie de personalitatea omului respectiv.

--- Citat din: Cory din Joi, 07 Martie 2013, 14:59 ---.....
( ca tacamul sa fie complet  langa noi se mai construieste ceva si toata ziua se aude
ca si cand ti-ar da cineva cu un ciocan in creier... si ar nimeri )  |o

--- Terminare citat ---

Eu locuiesc intr-un cartier care de 1 an este un santier general  :tickedoff: - cred ca mai am putin si plec in "salbaticie" !!  :crazy2:

Cory:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 08 Martie 2013, 14:43 ---"Daca ma intrebi - ce prefer - sa lucrez cu seful in birou sau intr-un birou separat nu as stii ce sa raspund.
De-a lungul timpului am lucrat si asa si asa - au fost cazuri cand a fost o atmosfera foarte faina si relaxata lucrand cu seful/ sefa in birou. Si altele in care nu am fost foarte incantata. Cred ca difera functie de personalitatea omului respectiv."

In general sunt o persoana destul de maleabila, ma adaptez repede situatiei si oamenilor, dar atunci cand persoana respectiva cauta sa intretina o atmosfera de "priveghi"(  linistea mai fiind intrerupta de picamere si alte utilaje) e mai complicat.... :(
Cat  despre galagie,  am mult "antrenament"  dupa ce timp de un an si jumatate  am auzit cum sunt  sparte pe gresie sticle si alte minunatii
la 3 noaptea deasupra mea .......dar cica asta e viata la bloc   ??? .......eu inca visez la o casuta mica la curte intr-un loc linistit......
--- Terminare citat ---

wonderland:
da....si eu visez la o căsuță mică într-o curte/grădină maaaaaaaaaaare :)
Deci mă simt ...visătoare, ca să fiu ontopic.
Nu delirez, că febră nu fac :crazy2:

almi_gabi:

--- Citat din: Cory din Vineri, 08 Martie 2013, 20:02 ---In general sunt o persoana destul de maleabila, ma adaptez repede situatiei si oamenilor, dar atunci cand persoana respectiva cauta sa intretina o atmosfera de "priveghi"(  linistea mai fiind intrerupta de picamere si alte utilaje) e mai complicat.... :(
Cat  despre galagie,  am mult "antrenament"  dupa ce timp de un an si jumatate  am auzit cum sunt  sparte pe gresie sticle si alte minunatii
la 3 noaptea deasupra mea .......dar cica asta e viata la bloc   ??? .......eu inca visez la o casuta mica la curte intr-un loc linistit......

--- Terminare citat ---

atmosfera mai "glumeata" din birou e de preferat decat asa un fel de a fi mai oficial - acum depinde si de firma - la o banca  nu prea ii vad sa fie degajati -  au o eticheta "office"!!  8)

iar partea cu galagia - nu cred ca o sa am vreodata antrenament la asa ceva - poate doar neuronii (aia care au supravietuit) pusi pe "bigudiuri" !!  :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă