Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Cory:
Foarte nervoasa >:(
tocmai cand imi ziceam ca totul merge prost , ce se mai poate intampla...
brusc sefa noastra a decis sa se mute in birou cu mine si colega...deci
de maine atmosfera va fi..... :box: :tickedoff:
( ca tacamul sa fie complet langa noi se mai construieste ceva si toata ziua se aude
ca si cand ti-ar da cineva cu un ciocan in creier... si ar nimeri ) |o
almi_gabi:
--- Citat din: Cory din Joi, 07 Martie 2013, 14:59 ---Foarte nervoasa >:(
tocmai cand imi ziceam ca totul merge prost , ce se mai poate intampla...
brusc sefa noastra a decis sa se mute in birou cu mine si colega...deci
de maine atmosfera va fi..... :box: :tickedoff:
...
--- Terminare citat ---
Daca ma intrebi - ce prefer - sa lucrez cu seful in birou sau intr-un birou separat nu as stii ce sa raspund.
De-a lungul timpului am lucrat si asa si asa - au fost cazuri cand a fost o atmosfera foarte faina si relaxata lucrand cu seful/ sefa in birou. Si altele in care nu am fost foarte incantata. Cred ca difera functie de personalitatea omului respectiv.
--- Citat din: Cory din Joi, 07 Martie 2013, 14:59 ---.....
( ca tacamul sa fie complet langa noi se mai construieste ceva si toata ziua se aude
ca si cand ti-ar da cineva cu un ciocan in creier... si ar nimeri ) |o
--- Terminare citat ---
Eu locuiesc intr-un cartier care de 1 an este un santier general :tickedoff: - cred ca mai am putin si plec in "salbaticie" !! :crazy2:
Cory:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 08 Martie 2013, 14:43 ---"Daca ma intrebi - ce prefer - sa lucrez cu seful in birou sau intr-un birou separat nu as stii ce sa raspund.
De-a lungul timpului am lucrat si asa si asa - au fost cazuri cand a fost o atmosfera foarte faina si relaxata lucrand cu seful/ sefa in birou. Si altele in care nu am fost foarte incantata. Cred ca difera functie de personalitatea omului respectiv."
In general sunt o persoana destul de maleabila, ma adaptez repede situatiei si oamenilor, dar atunci cand persoana respectiva cauta sa intretina o atmosfera de "priveghi"( linistea mai fiind intrerupta de picamere si alte utilaje) e mai complicat.... :(
Cat despre galagie, am mult "antrenament" dupa ce timp de un an si jumatate am auzit cum sunt sparte pe gresie sticle si alte minunatii
la 3 noaptea deasupra mea .......dar cica asta e viata la bloc ??? .......eu inca visez la o casuta mica la curte intr-un loc linistit......
--- Terminare citat ---
wonderland:
da....si eu visez la o căsuță mică într-o curte/grădină maaaaaaaaaaare :)
Deci mă simt ...visătoare, ca să fiu ontopic.
Nu delirez, că febră nu fac :crazy2:
almi_gabi:
--- Citat din: Cory din Vineri, 08 Martie 2013, 20:02 ---In general sunt o persoana destul de maleabila, ma adaptez repede situatiei si oamenilor, dar atunci cand persoana respectiva cauta sa intretina o atmosfera de "priveghi"( linistea mai fiind intrerupta de picamere si alte utilaje) e mai complicat.... :(
Cat despre galagie, am mult "antrenament" dupa ce timp de un an si jumatate am auzit cum sunt sparte pe gresie sticle si alte minunatii
la 3 noaptea deasupra mea .......dar cica asta e viata la bloc ??? .......eu inca visez la o casuta mica la curte intr-un loc linistit......
--- Terminare citat ---
atmosfera mai "glumeata" din birou e de preferat decat asa un fel de a fi mai oficial - acum depinde si de firma - la o banca nu prea ii vad sa fie degajati - au o eticheta "office"!! 8)
iar partea cu galagia - nu cred ca o sa am vreodata antrenament la asa ceva - poate doar neuronii (aia care au supravietuit) pusi pe "bigudiuri" !! :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă