Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1362/1680) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 03 Martie 2013, 19:58 ---Am primit vineri 27 de martisoare... si probabil mai urmeaza. Eu as interizce prin lege cheltuirea banilor de buzunar ai copiilor pentru a face vanzare unor tarabisti oportunisti si, cu atat mai mult, cumpararea de ghiocei rupti din padure, acum cand au devenit specii protejate. Voi ce sugerati?

--- Terminare citat ---

Carol, crezi ca astia mai sunt ghiocei din padure? In Bucuresti se vand nu mii   ci  sute de mii  de buchetele- nu cred ca sunt de-ai nostri -  cred ca si astia sunt adusi de prin alte tari.

--- Citat din: Mari_a din Duminică, 03 Martie 2013, 21:20 ---Neaaah...  Ce sa fac cu  hainele?! Eu astept sa se umple... jumatatea aia goala!
....

--- Terminare citat ---

Cum ce sa faci cu hainele?  Ai trecut la strheaptiishe !!??  ;D

ca lunea, care vine dupa week-end - cine a inventat-o !!??

silviu:
racit. imi curge nasucul :'(

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 04 Martie 2013, 09:07 ---Cum ce sa faci cu hainele?  Ai trecut la strheaptiishe !!??  ;D
--- Terminare citat ---
;D    Pai... nu ma mai imbrac, ma acopăr... Ca... vorba lu' bunica-mea: nu ma mai alege nime' !  :D

Acum sunt nerabdatoare. Sa plec!  :D

Silviu, sanatate multa! Ia aspirina.. d-aia pentru oameni nevoiasi, oropsiti si sarmani!   ;)

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 04 Martie 2013, 10:08 ---vorba lu' bunica-mea: nu ma mai alege nime' !  :D

--- Terminare citat ---

Aia era pe vremea lui bunica. Acum, nu mai trebuie sa ne lasam alese, tre' sa alegem noi!  ;)

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 04 Martie 2013, 10:08 ---Silviu, sanatate multa! Ia aspirina.. d-aia pentru oameni nevoiasi, oropsiti si sarmani!   ;)

--- Terminare citat ---
am luat aspirina tamponata, d'aia pentru bogati :( si nimic.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă