Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 03 Martie 2013, 19:58 ---Am primit vineri 27 de martisoare... si probabil mai urmeaza. Eu as interizce prin lege cheltuirea banilor de buzunar ai copiilor pentru a face vanzare unor tarabisti oportunisti si, cu atat mai mult, cumpararea de ghiocei rupti din padure, acum cand au devenit specii protejate. Voi ce sugerati?
--- Terminare citat ---
Carol, crezi ca astia mai sunt ghiocei din padure? In Bucuresti se vand nu mii ci sute de mii de buchetele- nu cred ca sunt de-ai nostri - cred ca si astia sunt adusi de prin alte tari.
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 03 Martie 2013, 21:20 ---Neaaah... Ce sa fac cu hainele?! Eu astept sa se umple... jumatatea aia goala!
....
--- Terminare citat ---
Cum ce sa faci cu hainele? Ai trecut la strheaptiishe !!?? ;D
ca lunea, care vine dupa week-end - cine a inventat-o !!??
silviu:
racit. imi curge nasucul :'(
Mari_a:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 04 Martie 2013, 09:07 ---Cum ce sa faci cu hainele? Ai trecut la strheaptiishe !!?? ;D
--- Terminare citat ---
;D Pai... nu ma mai imbrac, ma acopăr... Ca... vorba lu' bunica-mea: nu ma mai alege nime' ! :D
Acum sunt nerabdatoare. Sa plec! :D
Silviu, sanatate multa! Ia aspirina.. d-aia pentru oameni nevoiasi, oropsiti si sarmani! ;)
Caroline:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 04 Martie 2013, 10:08 ---vorba lu' bunica-mea: nu ma mai alege nime' ! :D
--- Terminare citat ---
Aia era pe vremea lui bunica. Acum, nu mai trebuie sa ne lasam alese, tre' sa alegem noi! ;)
silviu:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 04 Martie 2013, 10:08 ---Silviu, sanatate multa! Ia aspirina.. d-aia pentru oameni nevoiasi, oropsiti si sarmani! ;)
--- Terminare citat ---
am luat aspirina tamponata, d'aia pentru bogati :( si nimic.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă