Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
nickescool:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 01 Martie 2013, 10:45 ---am trecut sa vad ce mai faceti! sa mai dau o raita pe aici!
vad ca unii fac plaja deja. :whistle:
eu sunt la fel de lenesa cum ma stiti ! :fight:
in fiecare zi promit ca de maine ma iau de treaba - imi trece apoi brusc !! :strong:
--- Terminare citat ---
de luni mama de luni ,,,,m apuc de treaba :))), plaja nu i a mea ci a urmasilor,,,,cica ar fi in Filipine cateva mii de insule nelocuite, pentru amatorii care vor sa petreaca singuri pe o plaja pustie :) ^-^
Mari_a:
Eu... ca vremea de afara...
Am primit ieri un cosar, un buchet de lacramioare, un cantecel
un trifoi cu patru foi
Imagini cu trifoi cu patru foi mi-am scos si eu de pe net, cu gand sa pun pe forum, sa pun pe facebook... Dar pana la urma nu le-am mai pus nicaieri... Mi-am scos din punga cu martisoare vechi un trifoi din pâsla si l-am agatat de o cheie de la dulap... Si astept sa faca minuni!
nickescool:
--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 02 Martie 2013, 09:18 --- cu patru foi mi-am scos si eu de pe net, cu gand sa pun pe forum, sa pun pe facebook... Dar pana la urma nu le-am mai pus nicaieri... Mi-am scos din punga cu martisoare vechi un trifoi din pâsla si l-am agatat de o cheie de la dulap... Si astept sa faca minuni!
--- Terminare citat ---
Adica sa se umple dulapul de haine elegante? :)
Caroline:
Am primit vineri 27 de martisoare... si probabil mai urmeaza. Eu as interizce prin lege cheltuirea banilor de buzunar ai copiilor pentru a face vanzare unor tarabisti oportunisti si, cu atat mai mult, cumpararea de ghiocei rupti din padure, acum cand au devenit specii protejate. Voi ce sugerati?
Mari_a:
--- Citat din: nickescool din Duminică, 03 Martie 2013, 06:35 ---Adica sa se umple dulapul de haine elegante? :)
--- Terminare citat ---
Neaaah... Ce sa fac cu hainele?! Eu astept sa se umple... jumatatea aia goala!
Da, sunt de acord cu ghioceii. Nu stiam ca sunt protejati... Eu tot caut bulbi, dar n-am gasit pe nicaieri.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă