Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1359/1680) > >>

wonderland:
smârcâită și cu ochii înlăcrimați. :-[
De o răceală pe care tot am luat-o cu ușurelul și ea pare că vrea să mă trântească. :thumbdown:
Hmmmm

nickescool:

--- Citat din: wonderland din Marți, 26 Februarie 2013, 21:06 ---smârcâită și cu ochii înlăcrimați. :-[
De o răceală pe care tot am luat-o cu ușurelul și ea pare că vrea să mă trântească. :thumbdown:
Hmmmm

--- Terminare citat ---

Wonderland !muta ti cuibul la hotland sa nu mai racesti :).

wonderland:
Știu și eu? Crezi că am răcit de prea multe...minune? :)

wonderland:
Ia te uită ce soluție.... :crazy2:

Da mie îmi trebuie ceva să îmi revină glasul  :hammer:
Mă simt cum sunt: mută de răgușită.

nickescool:
Duqm are sansa sa devina noul Dubai in 10 ani datorita pozitionarii geografice mai bune in drumul vapoarelor intre Europa si  Asia si a zonei de liber schimb create,a rafinariei ce urmeaza sa se construiasca, a mainii de lucru ieftine(pakistanezi,indieni,etiopieni).
11 luni traite aici mi au dat ragaz sa mi fac cateva impresii pe care vile impartasesc vreti/nu vreti :).Omanezii sunt un popor mai primitor decat vecinii lor,toti confirma asta dar viata in desert este la fel de dura am observat si cred ca poate determina depresie.Timpul aici are alt inteles.Lumea nu intelege ca un vapor intra in santier si consumul lui zilnic este de zeci de mii de dolari ,lucrul se poate intrerupe in orice moment si lasat lucrarea neterminata,ca sa dau un exemplu.Pentru orice exista tot timpul din lume,nu trebuie sa te grabesti :).In schimb lipsa colegilor europeni la locul de munca ( am avut numai indieni,coreeni,filipinezi) si a oricarui divertisment decat internetul a facut ca fiecare zi sa treaca foarte greu sau transpus in SC forum,eziare, news cu lovituri de stat(luna aia a trecut cel mai repede).Din cate se aude mai urmeaza una in vara :)).In aceeasi stare ma aflu si acum cand mai am 5 zile si parasesc locatia.Nu stiu cum de am stat atata timp cand ma gandesc ca dupa 3 saptamani dupa ce am ajuns aici vroiam sa plec.Datoriile la banci si berea ieftina pentru crew m au  tinut pe loc probabil :)).Fac o excursie prin Thailanda doua saptamani si am sa va tin la curent cu impresii incepind de azi ,chiar daca or fi unele  eronate,caci nu am timp sa ma documentez temeinic ,dar va asigur ca sunt originale :).E maree joasa merg putin pe plaja sa ma bag cu picioarele in apa.Pe maine ,papa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă