Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1358/1680) > >>

NICOLAE:
INTERESANT

http://www.formula-as.ro/2012/1001/mica-enciclopedie-as-27/in-jurul-lumii-la-pas-14605

Caroline:
"Inedit in calatoriile mele este faptul ca, pe langa peisaje, eu caut sa observ oamenii, relatiile dintre ei, pe care nu le intalnesc in nicio carte si in nicio enciclopedie."
Pe neasteptate, in vara anului trecut, Alin Totorean a aflat ca mai are de strabatut un desert, unul din care multi nu se mai intorc. Dupa o operatie la bratul drept, medicii i-au comunicat un diagnostic terifiant: cancer.
Au fost organizate concerte umanitare pentru ca lui Alin sa ii fie mai usor sa suporte costurile tratamentului. "Pe moment, lucrurile sunt stabile, dar investigatiile nu pot arata daca boala stagneaza sau daca deja merge mai departe. Sunt insa increzator ca totul va fi bine, reusind sa trec si peste aceasta incercare".
Astfel, Alin Totorean a descoperit ca este iubit de oameni pe care, desi nu-i vazuse niciodata, nu au ramas indiferenti la dragostea lui pentru frumos, viata si sentimente."

::)

dauina:
obosita!
In ultima vreme toti(personi)/toate(situatiile) imi dau dureri de cap; la propriu......nici nu stiu care emoticoana mi-ar exprima mai bine starea....mai bine nici nu ma mai gandesc ....si la asta....!!!!

iana:
Ma simt bine. Am fost la un vernisaj al unei expozitii de pictura, obiect, sculptura...colaje din hartie, metal, lemn.
Interesant, dar cam intunecat si un sentiment de incorsetare.
Imi place ca atunci cand vad ceva frumos, sa pot duce povestea mai departe. Acum, cand am plecat, totul a ramas in urma.

NICOLAE:
sper sa ma intalnesc cu omul asta in Phuket,este interesant nu i asa?
 Bioenergeticianul român care i-a uimit pe călugării budişti din Thailanda
http://adevarul.ro/locale/timisoara/foto-mai-cunoscut-bioenergetician-romania-i-a-fascinat-calugarii-budisti-thailanda-1_51266c6500f5182b8589f7fd/index.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă