Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1352/1680) > >>

almi_gabi:
wow, asta cu FB , am rezistat cat am rezistat apoi am cedat tentatiei  - mare belea !!  ;D

pozele astea din link sunt facute vara !  :giggle:

Mari_a:
Da, pozele alea sunt vara... Si nu stiu daca sunt... conforme! Tre' sa mergem la vara sa verificam!  :D

almi_gabi:
asa mai spre vara sa fie si o raza de soare!    :P

steliana:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 31 Ianuarie 2013, 12:05 ---Incerc sa ma tin departe de orice sursa de enervare, fie om, fie animal, fie lucru, fie situatie, fie orice. De altfel, mi-a recomandat si doctorul sa "stau calma"! Dar ce, pot? Acum ar trebui sa-mi iau catrafusele si sa ma mut... pe o insula din Pacific! Daca mi-ar veni banii... "de la mosie"! Insa cum nu imi vin... tre' sa lupt cu tancu'sovietic p-aci, pe... frontul de est! Asta e... cum iti asterni, asa dormi! Fericiti cei care sunt propriii lor stapani! Daca n-am avut curajul, la timpul potrivit, sa iau taurul de coarne... acum trag matza de coada!
Hai, c-am insirat destule clisee. La munca!

--- Terminare citat ---

taci, soro! parca ai fi singura! dar pe mine nu ma lasa ceea ce am fost lasata sa las! si bag baioneta acumularii, la greu!

ma simt... indiscutabil, pana la discutabil!
daca tot ne regionalizam... de ce nu ne-am insula?  :'( >:D

Caroline:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 06 Februarie 2013, 19:51 ---ma simt... indiscutabil, pana la discutabil!

--- Terminare citat ---

Si eu. Tinand cont ca, de cateva saptamani, primesc ba cate-o veste rece ca gheata, ba cate una fierbinte ca focul, statistic, ar trebui sa ma declar in echilibru...  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă