Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1351/1680) > >>

Mari_a:
 ;D  Mai scartaie pe ici, pe colo, dar (sper ca) inca n-am inceput sa pierd din suruburi!  :D  Inca nu-mi lipseste nici o rotitza... zic... Hmm... o sa mai fac un inventar, ca s-ar putea sa ma insel!  ;D
Azi sunt happy happy joy joy! Si cand sunt io happy happy joy joy? Cand pleeeeec!  :yeah:  S-a facut o luna intreaga de cand n-am mai iesit din urbe, ori asa ceva este de neacceptat!  :rtfm:  Tre' sa remediez urjent situatia, asa ca maine-mi iau talpasita! Iuhuuuuuu!

almi_gabi:
ieri ma gandeam ce  bine ar fi sa fie si astazi din nou duminica, dar a venit dimineata , a sunat ceasul si s-a dus duminica ! asa ca hopa-topa precum furnicuta la job !!    :giggle:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 01 Februarie 2013, 11:16 ---.... Tre' sa remediez urjent situatia, asa ca maine-mi iau talpasita! Iuhuuuuuu!

--- Terminare citat ---

Mari cum a fost plimbarea, ca am vazut niscai poze marine foarte faine?  O0

Mari_a:
Daaaa.... am dat o fuga pana la mare! A fost frumos dar, ca orice lucru frumos, a tinut putin. Din pacate, am avut peripetii pe drum, care "au mancat" din timpul programat pentru plimbari, pentru pozat... Dar mi-a facut bine "schimbarea aerului"... Ma uitam si acum de dimineata pe poze, sa verific daca a fost real ori am visat io...

Acuma... si io la job, dar nu ca furnica, ci ca greierele...  ::)

Caroline:
Da' nu vrei sa impartasesti pozele si cu noi?

Mari_a:
Iata pentru ce e bun un cont de facebook!  :D   Ba da, o sa incarc cateva... Am fost la Ferma de midii Dalboka. Sunt poze pe-aici:  http://www.dalboka.com/Dalboka/RO/gallery.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă