Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1349/1680) > >>

almi_gabi:
nush ce-am avut in dimineata asta de am fost asa harnica si m-am trezit devreme, am baut deja cafeaua,  am trebaluit- ce mai,  sunt o harnicuta   :D

Caroline:
Somnoroasa... da' multumita. Am scapat de trac. Intotdeauna cand trebuie sa fac ceva pentru prima oara, am trac... intorc problema pe toate partile, oscilez intre "n-o sa iasa nimic" si "o sa fie ceva exceptional" (cale de mijloc, ioc, in vocabularul meu)... pana ma apuc. Asa ca am sacrificat cateva ore de somn ca sa "descifrez" un nou proiect. Si am scapat de trac, acuma pot dormi linistita, simt ca am revenit "in grafic". Noapte buna! :)

SIMONA_ARAD:

--- Citat din: meleia din Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013, 12:22 ---Bine ai venit Simona! Ingerasii sa-ti aduca liniste si bucurii!

--- Terminare citat ---
Multumesc pentru intampinare, Meleia...si ...sa stii ca asa de mult m-am atasat de voi incat devin incet ,incet dependenta .

almi_gabi:
azi dimineata m-am trezit cu o durere de umar ( deh reumatismul !!- imi zic eu  :magic:)  si apoi ma gandesc " azi se schimba vremea"  ca in secunda urmatoare sa ma fulgere ideea " bunica zicea asa cand o durea vreun picior" - ups,  o fi grav ca am ajuns la faza asta !!??  

Mari_a:
Indignata si nervoasa cu nervii!  |o  Dar... mergem inainte ca/cu tancu' !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă