Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1346/1680) > >>

almi_gabi:
super, super aglomerata si inca o sambata in fata in care trebuie sa merg la job!!   :hammer:

Mari_a:
Io maine am scapat! Dar de luni... potopul!  :buck2:

Apropo de ce scria iana, despre inscriptii pe tricouri: mi-am luat odata o bluza neagra, dintr-un material foarte bun. Mi-a placut ca avea un "ceva" - era un pic incretita la gat. Pe piept avea desenat un sir alb de litere, fara pauza intre ele si care erau incadrate in cercuri, patrate etc... Arata asa, ca un sirag drept de margele. Am vazut ca era si un semnu' intrebarii la sfarsit, dar mi-am zis ca "asa e modelu'" si p-orma... tot capu' mi-e plin de intrebari, deci merge!  :D Nu m-a preocupat ce litere sunt alea, nu m-am uitat cu atentie, n-am citit. Si ma imbrac cu bluza, sa plec. Parc-o aud p-a mea: - aoleu, asta de unde a mai aparut, dezbrac-o naibii de pe tine!... - da de ce, ca e de calitate... - pai tu nu vezi ce scrie pe ea?! Si-mi pun si eu ochelarii de citit: fille ou garçon?‎ Era o bluza pentru... viitoare mamici! Ma duc sa ma schimb, da-mi trebe tot una neagra. Ea zice: ia vezi, n-ai p-acolo vreuna cu baby under construction. ;D Eh, chiar asa n-am. Dar mi-am pus una cu un vultur stilizat si ma duc la ea, sa-mi dea aprobarea. Se uita lung si cica: hai, ca ai lovit-o si cu asta! Pai ce are? Imi pun din nou ochelarii: in partea de jos, printre stilizarile de pene de vultur scria (destul de) mic: Original imitation of new generation. Nu m-am mai schimbat, ca am zis ca asta mi se cam potriveste....  :giggle:   Dar de atunci umblu prin magazine cu ochelarii de citit la mine!

On topic: sunt obosita praf! Azi-noapte m-a apucat "dupamiezu" noptii pe mess cu pretenii... Intr-o fereastra o ea imi zicea ca ar cam fi timpul sa ma debarasez de statutul asta "a la Hector Malot", ca ar cam fi timpul sa-mi dau jos ochelarii de cal.... In alta povesteam cu o alta ea despre revelion... Iar in a treia un el ma invata pas cu pas cum sa-mi instalez un nou antivirus - multumesc! Tuturor!  :)  Trece timpu' mai placut cu voi!  :kissing:

silviu:
incantat de vreme.afara ploua ca si iarna.

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 18 Ianuarie 2013, 09:30 ---Apropo de ce scria iana, despre inscriptii pe tricouri...

--- Terminare citat ---

Eu n-am nevoie de ochelari de citit, doar de televizor, da' tot mi-au placut dintotdeauna tricourile uni. Pe singurul tricou cu inscriptie pe care mi l-am luat vreodata scrie "I need a day only for me."  :giggle:

On topic: post job, azi, dolce far niente. Imi gratulez emotiile pozitive cu o tochitura cu mamaliga, proaspat preparate, un pahar de vin rosu de casa si o carte buna.  :angel:

steliana:
mmm... excelent! extraordinar! magnific!
in perimetrul vizualului meu - dintre blocuri - ninge usor-repede! cand vintul usor-decisiv isi manifesta autoritatea, schimba directia fulgilor...
mi-am permis sa identific - pentru momentele in care privesc - perimetrul, cu viata! constat ca desi cerul trimite fulgii - cand prin sita de malai, cand prin cea de faina - unii dintre acestia, isi schimba directia ... datorita unor cauze, -acestia- o iau in sus!  ::)

mmm... am reusit sa opresc ninsoarea! ma apuc de gospodareala!  :slap:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă