Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 13 Ianuarie 2013, 23:19 ---La mine arata 10 - 11 de vreo saptamana. ;D
Acum sunt intre depresie si panica. De maine reincepe scoala. Asa ca ceasul o sa arate ora 6.00 cand ma trezesc - ora la care aveam cele mai frumoase vise. Offf... si cat de frumos era sa ma intreb in fiecare dimineata, la cafea: Oare ce am chef sa fac azi? :sorry:
--- Terminare citat ---
Ce viata au unii - se trezesc ca vedetele !!
Sfat pentru prima zi de lucru dupa vacanta - nu te gandi la ea. Este un mizilic pe langa celelalte din saptamana !!
ella:
Ma simt bine.Va urmaresc si imi dati putere sa merg mai departe.E ca si cum v-as avea langa mine.
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 14 Ianuarie 2013, 09:35 ---Sfat pentru prima zi de lucru dupa vacanta - nu te gandi la ea. Este un mizilic pe langa celelalte din saptamana !!
--- Terminare citat ---
Surprinzator, azi a fost chiar o zi excelenta... da capo al fine. :)
bit:
Io ma simt lipsa azi. De la munca, de la bani, de la mai multe. Da`nu e chiar rau.
Mari_a:
.... ai fil guuud ta na na nana naaaa.... :D Pen'ca sunt in sesiune! In sesiune de reduceri, ca doar suntem la jumatea lu' ianuarie! Si unde se simte fomeia mai bine si mai bine decat la șoping?! ;D Luni un mall, marti altul, iar azi mi-am planificat sa-l rascolesc pe al treilea! Pfoai, daca as fi fost cu vreo doua numere mai slaba, m-as fi imbracat din cap pana-n picioare la juma' de pret!... Ieri era cat pe ce sa-mi iau de la C&A un tricou fain de tot... cu un desen modern, interesant... pe care scria WAIT... dar nitel mai jos era completat cu FOR LOVE... M-am probat, m-am oglindit mult, dar nu l-am luat, ca mi-am zis ca chestia asta e deja destul de evidenta pe fata mea... nu mai trebe sa-mi mai scriu si pe piept... :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă