Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
Cred ca toti ne-am simtit mai bine zilele acestea. Probabil pentru ca am iesit din programul obisnuit, din rutina de zi cu zi. Chiar si pentru atat putem spune ca sarbatorile de Craciun sunt "magice". :)
meleia:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 01 Ianuarie 2013, 17:46 ---LA MULTI ANI, Meleia!
Sa nu te cufunzi într-o stare de tristeţe şi dezamăgire, să nu te plângi de gravitatea situaţiei. Fiecare situaţie prin care trecem, oricât de gravă ar fi ea, este o experienţă de viaţă din care trebuie să învăţăm ceva. Fiecare lucru se întâmplă cu un anumit motiv, fie că realizăm acum sau mai târziu.
--- Terminare citat ---
La Multi Ani Lucia,
Multumesc pentru umarul si cuvintele tale, inteleg foarte bine totul, doar ca parcurg un moment mai greu de acceptat, insa am incredere si mai ales rabdare. Atasamentele sunt poate cele mai daunatoare trairi ale noastre in scurta trecere prin viata. Invat asta inca.
bit:
Cum ma simt acum?...hmmm, hai sa spun asa: acum un an am spus ca (2012) va fi un an bun. Si asa a fost. Ei, acum spun: anul asta va fi extraordinar crucial. Am un tupeu de astronaut care tocmai a pasit pe Marte! (Whatever happens, I'll leave it all to chance...)
almi_gabi:
--- Citat din: bit din Joi, 03 Ianuarie 2013, 15:42 ---.... Am un tupeu de astronaut care tocmai a pasit pe Marte! (Whatever happens, I'll leave it all to chance...)
--- Terminare citat ---
Sau optimism !! :D
E a doua zi la servici si dupa pauza asta de sarbatori uitasem cum e sa iei "contact" cu vraful de dosare si rapoarte. Dar le dovedesc eu !! :strambatura:
bit:
Dap, sa stii ca un shredder si o bricheta te-ar ajuta si mai mult...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă