Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (134/1680) > >>

balanta:
micaela...respectul meu :),wow, si ascendentul tot in balanta...vestea proasta nu e atat de proasta, am aflat si eu intre timp asta, la care se adauga copilaria necosumata , cand a trebuit sa o cresc pe sorumea, mai mica cu 7 ani

paharele erau mici draga mea...sau asa le-am vazut eu...da de azi trec pe nelipsitul ceai...merge cate o exceptie din cand in cand...ca m-am saturat de replica ca ce-i bun, e imoral, ilegal si ingrasa!

asa ca azi, silviu, ma simt bine...or fi asezate astrele altfel azi?

silviu:

--- Citat din: micaela ---citarea continua a unuia sau altuia e semn de juvenilitate intelectuala, ca sa folosesc un eufemism.
--- Terminare citat ---
senzational! sunt si eu juvenil in ceva :D
--- Citat din: micaela ---sau ca e semn de dorinta arzatoare de a epata, de a face parada de o cultura admirabila care poate fi, deseori, si de tip copy-paste
--- Terminare citat ---
sigur e copy/paste, ca doar subliniez ca sunt citate. da' cel putin nu ma bat cu caramida-n piept ca am citit o carte si gata!, am descoperit ombilicul universului.
--- Citat din: micaela ---consideratiile de mai sus sunt pur subiective si nu se aplica interlocutorilor de aici.
--- Terminare citat ---
aferim! si din partea mea, la fel :D
--- Citat din: balanta ---asa ca azi, silviu, ma simt bine...or fi asezate astrele altfel azi?
--- Terminare citat ---
si eu ma simt perfect! am fost la manastire pentru spovedanie, la cuviosul teodosie agnosticul. cand a auzit lista mea de pacate, s-a cutremurat si cu vuiet s-a izbit de peretii chiliei: vai! fiule, dar multe pacate mai ai :( ai scoate din sarite si un ascet care cauta oamenii cu lumanarea ziua-n amiaza mare >:( apoi mi-a iertat toate pacatele si mi-a spus o poveste: cica, un tip a fost pus sa aleaga dintre trei pacate... te imbeti, furi sau ucizi. si omul a zis: il aleg pe cel mai usor, adica ma imbat. s-a imbatat, apoi a comis si celelalte doua pacate :( eu nu am ajuns la acest record, asa ca cuviosul (scuzati cacofonia) m-a iertat de tot ce mi se-ntampla. acum ma simt ca un nou-nascut ;D

steliana:
ca intr-o pauza de tigara ... cu buna voastra dispozitie  :D

silviu:

--- Citat din: balanta din Joi, 20 Ianuarie 2011, 08:03 ---...ospatarul ala ce remediu avea pt mahmureala? ;)

--- Terminare citat ---
iubirea!

steliana:
ca la alta pauza ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă