Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1327/1680) > >>

luciamanta:
    Azi a nins. Nu mă mai bucură ninsoarea ca altădată. Chiar mi-am facut probleme la gândul că voi circula greu cu Matizul la intoarcere spre casă. Am circulat greu, era de asteptat. Am tot visat de cateva nopti că ninge fara oprire si ca dispare sub albul imaculat totul, cu casă, cu viaţă, cu amintiri... Oare aşa va fi într-o bună zi?

silviu:
da, pe 21 decembrie, de inceputul sfarsitului :((

almi_gabi:

--- Citat din: otiliamano din Marți, 18 Decembrie 2012, 16:19 --- singura.... asa ma simt acum... dar sper sa imi treaca

--- Terminare citat ---

Otilia, toti oamenii s-au simtit singuri in anumite momente. Nu trebuie neaparat sa fi single ca sa simti asta. Poti fi chiar inconjurat de cei dragi si sa treci prin acest moment.  Si da, este o stare care trece, cum toate trec la un moment dat. Sper sa te simit deja mai bine.  :)

Eu ma pregatesc sa trec testul cumparaturilor de sarbatori, imbulzeala, cozi, carucioare pline pe care nu ai pe unde sa le ocolesti....o adevarata incercare!!    

silviu:
ard. de nerabdare.

luciamanta:
   Nu ma simt nici bine, nici rău, sunt puţin somnoroasă, dar trece...Trebuie să mă mobilizez, deoarece astăzi am un program încărcat. ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă