Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1321/1680) > >>

silviu:
ca-n sanul lu' avram :) da' sincer sa fiu, as fi preferat sanul evei :thumbup:

luciamanta:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 11 Decembrie 2012, 10:00 ---da. vin o zi pe saptamana in Bucuresti...
--- Terminare citat ---
Pleci din Iaşi cu trenul de ora 5.00 ori cu cel de la ora 6.00?
O zi bună iţi doresc! :)

Guesswho:
ingrijorata  :-\

cand ma uit afara ma simt ca intr-o poveste, ninge foarte frumos, des, cu fulgi mari, totul e alb...dar cand stiu ca maine tre` sa plec spre bucuresti ma ia durerea de cap. deja a inceput sa viscoleasca, iar din afara orasului nici nu vreau sa ma gandesc cam cum se circula...viitorul nu suna prea bine.

--- Citat din: luciamanta din Marți, 11 Decembrie 2012, 11:14 ---Pleci din Iaşi cu trenul de ora 5.00 ori cu cel de la ora 6.00?
O zi bună iţi doresc! :)

--- Terminare citat ---

saptamana trecuta am venit cu masina. maine nu ne incumetam sa plecam tot asa, chiar daca mergem cu masina de teren. ramane trenul varianta de luat in calcul. dar sa vedem ce s-o mai intampla pana maine...deocamdata ma bucur de-un ceai cald, de iarna. un amestec de portocale, mere si scortisoara. miroase placut si are un gust foarte bun.
o zi buna si tie lucia, cu caldura in calorifere :)

Caroline:
In 3 zile, a nins de s-au facut troiene de jumatate de metru. Alaltaieri a fost un ger de -22 grade C, de le-a inghetat bine. Ieri a plouat si acum pojghita de apa a inghetat peste troiene... sticla. Slava Domnului ca am reusit sa ajung acasa in seara asta... cu febra musculara, da' macar fara picioare rupte. Urasc iarna. |o

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 16 Decembrie 2012, 01:51 ---... Urasc iarna. |o

--- Terminare citat ---

In unele momente si eu!!  :box:
Acum stau foarte confortabil la caldura ....caloriferului. Maine dimineata va fi dezastru cand va trebui sa plec la job !!  :slap:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă