Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Guesswho:
--- Citat din: steliana din Vineri, 07 Decembrie 2012, 10:40 ---temporar sau definitiv? bun venit! :applause:
--- Terminare citat ---
cu ziua :happy:
suna ciudat, dar asa e, vin o zi pe saptamana in capitala. contractul e definitiv, dar eu voi hotara dupa cateva luni daca merita efortul. deocamdata il consider temporar, numai ca seful nu stie asta. :giggle:
bine te-am gasit :)
On-topic:
ma simt ca.... Alba ca zapada ;D
am vrut o schimbare de look (ca nu-mi ajung multele schimbari pe toate planurile) si-am ajuns la o domnisorica care nu se trezise |o azi dimineata si-n somnambulismul ei a venit la salon. imi aleg din 3 nuante de vopsea una care-mi place, coafeza (sau adormita, mai bine zis) se duce s-o prepare si imi pune amestecul in par. dupa jumate de ora am facut ca aia din reclama de la Romtelecom :faint: (cand stilistul se uita pe tableta clientei si a tuns-o de toti banii.... ;D). cam asa si eu....coafeza a incurcat tuburile de vopsea si, din blond inchis spre saten, am ajuns bruneta. nu ma pot obisnui deloc cu noul look.... :tickedoff:
Caroline:
Mai bine de mine ca ma vopsesc singura... :giggle:
silviu:
ca un motan. si torc, torc... din zori si pana-n seara. cu coada-n sus, cu gandul dus... :giggle:
almi_gabi:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 08 Decembrie 2012, 17:53 ---cu ziua :happy:
suna ciudat, dar asa e, vin o zi pe saptamana in capitala. contractul e definitiv, dar eu voi hotara dupa cateva luni daca merita efortul.
....
--- Terminare citat ---
Adica bati drumul Iasi - Bucuresti si retur intro zi pentru acest contract ? Sau pierd eu ceva din idee? ???
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 08 Decembrie 2012, 17:53 ---am vrut o schimbare de look .... din blond inchis spre saten, am ajuns bruneta. nu ma pot obisnui deloc cu noul look.... :tickedoff:
--- Terminare citat ---
E buna acum de sarbatori o schimbare de look! :giggle:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 08 Decembrie 2012, 22:46 ---Mai bine de mine ca ma vopsesc singura... :giggle:
--- Terminare citat ---
Si eu, dar am avut surprize sa nu se potriveasca nuanta de pe cutie cu rezultatul si m-am trezit cu diverse culori de nu-mi venea sa cred !! :slap:
ploua, ploua, ploua .....
:whistle:
almi_gabi:
revin * - deja in Bucuresti nu mai ploua - fulguie de vreo 1 ora si mai bine. ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă