Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Guesswho:
Prima zi de munca in Bucuresti....si-mi place mult! Si sarcinile de serviciu, si colegii noi si orasul. In drum spre birou am trecut prin centru, faine decoratiuni. Poate am noroc sa le vad aprinse mai pe seara.... :) Am intrat deja in atmosfera de sarbatori, ador luna decembrie :smitten:
steliana:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 07 Decembrie 2012, 09:51 ---Prima zi de munca in Bucuresti....si-mi place mult! Si sarcinile de serviciu, si colegii noi si orasul.
--- Terminare citat ---
temporar sau definitiv? bun venit! :applause:
Mari_a:
Acum ma simt f(r)u(st)rata! :tickedoff: Astept de la inceputul lui noiembrie un pachet din straiantaturi care nu mai vine :'( Era ceva frumos de imbracat de sarbatori.... Nordicii zic ca de la ei a plecat demult... dar cand a ajuns pe mana postei romanesti... parca a intrat in zona crepusculara! Daca nici posta, nici cefereul nu mai merg bine in tara asta... io ma mut in igloo-ul ala la eschimosi! :(
Karola:
Sunt relaxata si am o stare de bine chiar daca sunt la birou, privesc pe geam si vad muntele la cativa metri de mine, acolo unde este stanca sunt pete de zapada, iar acolo unde este padure peisajul care se vede este spectaculos, natura in sine este spectaculoasa, in birou rasuna acorduri de sarbatoare si este cald si bine, sunt fericita ca exist........
Annalys:
James Brown - I Feel Good (Legends of Rock 'n' Roll)
:thumbup: :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă