Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Marți, 20 Noiembrie 2012, 01:17 ---Vreo localnica... :giggle:
Hotelul de 7 stele.
--- Terminare citat ---
Fuck! bad luck,,,,am stat o noapte in terminalul 1 aeroport dubai,nu mi au dat visa de tranzit ca am stat mai mult de doua luni in zona m am intors in Muscat si mi au dat visa din nou pe o luna,,,,de ciuda am luat doua sticle de wishkey :) ,,,,care stie cum e cu visa pt romani in EMIRATELE aRABE uNITE ,,,tb aplicat pt visa turistica in prealabil? mi au zis ca tb sa le arat bilet de romania sa mi dea viza de tranzit,,,,,Ucraina,Rusia prin comparatie nu au nevoie de viza pt emirate ,,,,am crezut ca daca am intrat in EU s a mai schimbat ceva,,,,asa ca nici o localnica,,,,nici macar o rusoaica :))
dauina:
--- Citat din: NICOLAE din Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 14:49 --- ,,,,care stie cum e cu visa pt romani in EMIRATELE aRABE uNITE ,,,tb aplicat pt visa turistica in prealabil?
--- Terminare citat ---
dap, trebuie viza turistica, costa fo' 100$ si e valabila 90 zile.....
NICOLAE:
--- Citat din: dauina din Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 20:05 ---dap, trebuie viza turistica, costa fo' 100$ si e valabila 90 zile.....
--- Terminare citat ---
aha ms,,,asta e,,,,nu m am plictisit ca au un duty free big,big dar vroiam sa iau pulsul vietii de noapte :))))) din dubai *|*
micaela:
--- Citat din: NICOLAE din Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 20:19 ---aha ms,,,asta e,,,,nu m am plictisit ca au un duty free big,big dar vroiam sa iau pulsul vietii de noapte :))))) din dubai *|*
--- Terminare citat ---
da' ce, personalul din aeroporturi n-are puls? ::)
micaela:
chinuita de o indigestie. O fi de la aripioarele picante de la Kfc de le-am comis ieri la initiativa duducutei mele? :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă