Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
--- Citat din: dauina din Marți, 20 Noiembrie 2012, 22:21 ---intepata
--- Terminare citat ---
Ooops! Ce-ai patit? Ori e altfel de.. intepatura? Putem sa te ajutam cu ceva?
--- Citat din: deli_a din Marți, 20 Noiembrie 2012, 12:49 ---NU cumva sa te stergi la ochi cu ceai de musetel !!!!! Eu am facut-o si... e tragic !! |o
--- Terminare citat ---
Nuuu, multumesc deli_a, stiam ca e de rau cu musetelul. M-am dezumflat cu un unguent... pentru uz veterinar, care contine trei antibiotice si pe care-l aveam in casa pentru... pisica! Dar tot arat ca un... alien!
--- Citat din: anda din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 08:42 ---Ma simt ca naiba. Vin sarbatorile, ma gandesc ca repet revelionul de anul trecut cand am stat singura in casa. Voi, cele singure, cum si unde petreceti sarbatorile?
--- Terminare citat ---
Asta a fost una dintre prostiile pe care le-am facut la viata mea: sa petrec singura sarbatorile, spunandu-mi (amagindu-ma, de fapt) ca e bine, ca mi-e bine, ca sunt bine, ca sunt linistita asa bla-bla bla. :hammer:
Apropo de ce zice anda aici, bucurestenii nu se aduna, ca anul trecut, de-un Revelion pe undeva, prin vreun club-restaurant-ceva?
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: silviu din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 15:33 ---trist. s-ar parea ca nu am gasit femeia serioasa si gospodina pe care s-o bag in probe :'(
--- Terminare citat ---
inseamna ca nu cauti unde trebuie. eu zic sa intrebi pe ici, pe colea....prin apropiere. :pleasantry:
silviu:
curios. cin' sa fie, cin' sa fie? ??? as trece imediat la probe :strong:
silviu:
racit. ma doare-n gat :( nici nu mai am voce :'( sa pot intreba pe ici, pe colea...
Guesswho:
bucuroasa si nu prea.....
din decembrie ma duce "jobul" o zi pe saptamana, cel mult doua in capitala. initial am fost in al noualea cer ca financiar merita, cu varf si indesat chiar, dar nush...ma gandesc la asta mic, la oboseala mea, la drumurile lungi, la multele sarcini peste ceea ce am acum... :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă