Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
dauina:
intepata
iana:
--- Citat din: micaela din Marți, 20 Noiembrie 2012, 19:09 ---de la cosmetice am incasat-o si eu. nu mai suport decat produsele pentru piele sensibila, de la Burjois. Dintre multele creme pe care le-am incercat, cea mai neagresiva e Nivea clasica, nu cea "soft". E foarte buna si pentru demachiat. Cred ca pastreaza reteta traditionala, de pe vremea cand nu bagau atatia parabeni in cosmetice. stilul "naturel" e cel mai sanatos, da' parca lipsesc un pic de "bujori din cutiuta" cum spunea o matusa de-a mamei. :)
--- Terminare citat ---
Eu am trecut pe creme mai mult dermato decat cosmetice. Am facut anul trecut o alergie atat de urata, cred ca pe fond imunitar scazut, ca m-am umplut de pete rosii pana-n gat in doar 3 zile. Ciudat ca s-au oprit la baza gatului...cred ca daca imi "impodobeau" si fata, ma impuscam :) Mi-au trebuit 3 saptamani sa stopez agresiunea si inca vreo 3 sa ma repar. Acum realizez ca totul s-a invartit in jurul cifrei 3...o fi fost vreun semn pe care nu l-am bagat in seama ? ???
Si am facut si greseala sa caut pe internet inainte de a ajunge la doctor...mai trebuia doar sa-mi fac testamentul, dar nici asta nu puteam, ca nu facusem inca partajul :)
Mi s-au recomandat pt. corp creme pentru copii. Acum am trecut pe Roche-Posay, Eucerin...sunt mai scumpe, dar urmaresc reducerile de la Sensi Blue, ca n-am alta solutie. :(
anda:
Ma simt ca naiba. Vin sarbatorile, ma gandesc ca repet revelionul de anul trecut cand am stat singura in casa. Voi, cele singure, cum si unde petreceti sarbatorile? Am consultat cateva oferte ale agentiilor de turism, m-am gandit sa-mi platesc single-ul si sa plec undeva la cald.
PS - ma omoara literele pe care trebuie sa le tastez inainte de trimiterea mesajului!
The letters you typed don't match the letters that were shown in the picture.
Offf, again!
Guesswho:
--- Citat din: anda din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 08:42 ---Ma simt ca naiba. Vin sarbatorile, ma gandesc ca repet revelionul de anul trecut cand am stat singura in casa. Voi, cele singure, cum si unde petreceti sarbatorile? Am consultat cateva oferte ale agentiilor de turism, m-am gandit sa-mi platesc single-ul si sa plec undeva la cald.
[
--- Terminare citat ---
anda, vezi la tabere curente ca se organizeaza revelionul 2013 pe SC. poate te intereseaza :)
On-topic: la birou, cam fara chef si azi...nush ce am :-\
anda:
Ahh, vad ca nu imi mai cere sa scriu literele! Uraaa!
Multumesc Guesswho pentru indrumare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă