Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1306/1680) > >>

Mari_a:
Multumesc Iulia si multumesc Guess. Se pare ca de la cosmetice "am incasat-o"! Mai precis de la un lapte demachiant cam acid si care zacea prin borcanase de cam mult timp... Daca nu-mi trece pana vineri, ori ma duceti de mana, ori imi iau in baston d-ala alb  :D

deli_a:
NU cumva sa te stergi la ochi cu ceai de musetel !!!!! Eu am facut-o si... e tragic !! |o

Caroline:
Azi ma simt asa...
"Dupa tot ce-am trait, am invatat sa ma stapanesc chiar si atunci cand cred nu mai pot sa ma abtin sa nu plang. Mi-a fost foarte greu, dar am invatat sa nu ma mai implic in "binefacerea" altora, atunci cand asta inseamna raul meu, am invatat sa ma pun pe mine pe primul plan... si sa raman detasata ... desi in general eu pun suflet in ceea ce fac si imi place sa duc pana la capat si bine ceea ce incep..."
(A zis-o mai bine o fosta eleva a mea, acum in cls. a X-a, asa ca ma folosesc de cuvintele ei...  ::) )

micaela:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 20 Noiembrie 2012, 09:50 ---Multumesc Iulia si multumesc Guess. Se pare ca de la cosmetice "am incasat-o"! Mai precis de la un lapte demachiant cam acid si care zacea prin borcanase de cam mult timp... Daca nu-mi trece pana vineri, ori ma duceti de mana, ori imi iau in baston d-ala alb  :D

--- Terminare citat ---

de la cosmetice am incasat-o si eu. nu mai suport decat produsele pentru piele sensibila, de la Burjois. Dintre multele creme pe care le-am incercat, cea mai neagresiva e Nivea clasica, nu cea "soft". E foarte buna si pentru demachiat. Cred ca pastreaza reteta traditionala, de pe vremea cand nu bagau atatia parabeni in cosmetice. stilul "naturel" e cel mai sanatos, da' parca lipsesc un pic de "bujori din cutiuta" cum spunea o matusa de-a mamei. :)

micaela:

--- Citat din: iulia Coros din Marți, 20 Noiembrie 2012, 09:42 ---Cu un creion de ochi ne facem toti...chinese style.
Sanatate iti doresc!
Pe curand

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă