Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1302/1680) > >>

Mari_a:
 ;D   Trebuia sa fac si eu o fapta crestineasca, ca azi tot e "lasatu'secului pentru postu' Craciunului", si sa-l iau in casa, sa-i fac o baie, sa-i dau o masa calda... Sau s-o iau, nu te gandi la prostii Silviu, ca nici nu stiu daca era barbat ori fomeie... Stiu ca e sarbatoare pen'ca era zarva mare in fata bisericii de carton de langa viitoarea catedrala... Care, apropo, avanseaza vazand cu ochii. Se toarna la betoane armate p-acolo... cred ca i-au facut si buncar antiatomic! Si tot apropo, biserica ce face pentru oamenii astia? Eu sunt absolut de acord cu ce zice admin: intai oamenii vagabonzi si p'orma cainii! Dar sa se ocupe cineva de ei! Nu sa-si faca culcus in scara blocului ori, de cand da frigul si pana-n primavara sa ocupe holurile spitalelor. Am vazut asta iarna trecuta, la Sf.Pantelimon. Ce era pe holurile alea si cum mirosea... Numai spital nu ziceai ca e. Si unii pacienti protestau, dar si personalul spitalului ce sa faca cu ei? Afara era ger... Acum cativa ani,tot asa, isi facuse un obicei sa doarma pe la parter o batranica...Ii mai dadeau locatarii cate ceva de mancare, dar asta nu e o solutie! Nu va zic cum mirosea, spala femeia p-acolo dupa ea... Nimeni n-a avut inima s-o dea afara... A plecat singura...

steliana:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 13 Noiembrie 2012, 09:40 --- Un om al strazii dormea acolo!!!!  :faint: Am fugit inapoi in casa cu coji cu tot! Cred ca daca-l gaseam aseara, lesinam acolo langa el!

--- Terminare citat ---

;D imi dau seama prin ce ai trecut! mi s-a intamplat de cateva ori, pe holul care duce catre scari; stau la et.1, liftul in fata usii, dar ... oprit! am "iluminatul" pe senzori; omul strazii dormea peste niste cartoane - intre senzori  ;D  si era invelit cu o hainuta; imi zic: daca tip, chem tot blocul - pt ca am o singura scara; daca ma intorc ... nu ma caracterizeaza; asa ca ... am facut un pariu cu mine, ca trec pe langa om, fara sa-l trezesc. desigur ca mi-a iesit!  :yeah:
dar, de atunci port in permanenta o lanterna de buzunar.

Guesswho:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 13 Noiembrie 2012, 09:40 --- Un om al strazii dormea acolo!!!!  :faint: !

--- Terminare citat ---

--- Citat din: steliana din Marți, 13 Noiembrie 2012, 11:32 --- mi s-a intamplat de cateva ori, omul strazii dormea peste niste cartoane  ;D 

--- Terminare citat ---
senzatii tari in .......capitala  ;D

steliana:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 13 Noiembrie 2012, 12:46 ---senzatii tari in .......capitala  ;D

--- Terminare citat ---

adrenalina si-n aerul inespirabil  ;D

admin:
M-am intalnit cu Yulmas si dupa 3 ore de discutii cu adevarat om de munte, am plecat acasa cu senzatia ca trebuie sa-mi iau ghetele si s-o iau in sus!...

Deci in starea aia sunt acum, de incantare, stimulare amestecata cu energie, simt parca gustul si la un pic de adrenalina...

Mi-a facut un tur de la Metaliferi pana la Trascau, apoi a luat-o pe la Cheile Cheilor pana la Branca Caprei, apoi de la muchia lu' Baldomir pana la Schit, apoi prin tot felul de pesteri.... Pestera cu lalea, cea cu lac, uauau atatea mi-a povestit...incat nu stiu unde sa plec prima oara!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă