Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 08 Noiembrie 2012, 11:52 ---In aceasta perioada a vietii mi se potriveste citatul asta :""Viata este uneori foarte zgircita: trec zile, saptamini, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decit poti accepta".
Nu ma plang, dimpotriva, asta e ceea ce mi-am dorit. Totul e atat de neasteptat, de frumos.... :)
--- Terminare citat ---
chiar daca esti "berbeaca din turma aceasta", respecta cantitatea "avalansei" ... :)
toate "cele mai bune tie, si noua ... celor care putem impartasi"! :)
luciamanta:
Sunt in stare de covalescenţă după o viroză respiratorie destul de aprigă... In acest week-end sper să mă refac complet, să fiu in formă din nou! Trebuie neapărat să mă insănătoşesc, deoarece săptămâna viitoare voi pleca in delegaţie la Fălticeni, Botoşani şi Rădăuţi.
Caroline:
Multa sanatate si putere de munca, Lucia - Mihaela! :kissing:
Eu in toamna asta am reusit sa scap usor cu viroza obisnuita de inceput de an scolar. Am avut (si am) atatea de facut incat mi-am spus ca nu-mi permit sa fiu bolnava. Cred ca programarea mentala a functionat, fiindca cred ca e primul an in care n-am ajuns la antibiotice si nu mi-am pierdut vocea... a trecut de la sine. :)
luciamanta:
Multumesc mult, Caroline! :) :kissing:
Ma bucur ca esti bine, sanatoasa. Mult spor in activitatea ta de zi cu zi, reusita in tot ce iti propui!
Guesswho:
--- Citat din: steliana din Joi, 08 Noiembrie 2012, 14:47 ---chiar daca esti "berbeaca din turma aceasta", respecta cantitatea "avalansei" ... :)
toate "cele mai bune tie, si noua ... celor care putem impartasi"! :)
--- Terminare citat ---
steliana, respect avalansa cu totul...... : :worthy:
multumesc, toate cele bune tuturor :)
On-topic: azi savurez inca roadele zilei de ieri :thumbup:. simt ca am inceput sa urc, sunt pe un drum ascendent si tare-mi place. ma bucur de clipa, cat o fi sa tina.... ^-^
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă