Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
silviu:
de ce lesini? esti emotiva? ::)
balanta:
silviu, cum reusim sa scapam de "ne" si sa ramana cand si cand "fericit"?....suntem prea pretentiosi? conform gandirii pozitive, ar trebui sa ne trezim de dimineata si sa abordam un zambet tamp in fata oglinzii si asa sa ne tine toata ziua....recunosc ca uneori imi iese...alteori nu !...o fi varsta de vina?
steliana:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 20:02 ---de ce lesini? esti emotiva? ::)
--- Terminare citat ---
de fiecare data!
silviu:
--- Citat din: balanta din Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 20:34 ---silviu, cum reusim sa scapam de "ne" si sa ramana cand si cand "fericit"?....suntem prea pretentiosi? conform gandirii pozitive, ar trebui sa ne trezim de dimineata si sa abordam un zambet tamp in fata oglinzii si asa sa ne tine toata ziua....recunosc ca uneori imi iese...alteori nu !...o fi varsta de vina?
--- Terminare citat ---
nu cred ca sunt pretentios; mai degraba asa e structura mea sufleteasca. e usor de zis: hai sa gandim pozitiv! nu ne costa nimic. mai greu insa e de pus in practica.
sfatul lui coelho era (sa ne scuze doamnele care nu suporta citatele) sa stim cand se incheie o etapa a vietii si sa nu ne incapatanam sa ramanem mai mult decat e necesar, altminteri pierdem bucuria de a trai si sensul vietii. pesemne ca noi suntem incapatanati :D
prietenii de varsta mea, in compania carora ma simt bine, pot fi numarati pe degetele mainii unui ciung. cei mai multi sunt anosti, previzibili, resemnati. imi amintesc cu groaza de o excursie la munte, alaturi de vreo trei familii de varsta mea. ei isi beau mintile si discutau politica, ele barfeau si din cand in cand isi priveau sotii cu ochi straini si goi. era atata resemnare pe fetele lor, incat m-a cuprins o tristete iremediabila. m-am gandit ca decat o asa familie, e mai bine de o mie de ori sa fii singur.
balanta:
... :) oh silviu, de mult tare nu ma mai regasesc in generatia mea...cunosc femei care habar nu au ce inseamna Vama Veche si Pasarea Colibri...habar nu au ce inseamna sa te biciuasca ploaia pe fata in timp ce urci pe o carare de munte si nu stai la 4 stele...iar mie nu mi-au mai ramas degete la mana... :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă