Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1290/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 30 Octombrie 2012, 19:37 ---…  nimic nu se face daca nu exista un anume interes, am trait destul si m-am invartit prin multe medii ca sa-mi pot da seama perfect cum stau lucrurile. nimeni nu-ti da nimic fara sa se astepte ca va primi sau ca va scoate de la tine mult mai mult...
--- Terminare citat ---

absolutizai ideea (nimeni, nimic ;)) si m-am dat drept contraexemplu in combaterea ipotezei tale. stiam ca nu faci referire la mine.
Exista si-n dragoste si-n prietenie un soi de interes, dar nu e unul parsiv. Uneori din doua "interese" de iubire/amicitie, ies amandoi castigati.

I don't worry for your friend. ma bucur ca are prieteni si familie iubitoare. mi-ar fi parut rau pentru el sa fie altfel. :)

in momentul asta, 46 de ani sunt o varsta care ma recomanda la multa odihna si mai putina schimbare.  ;D

pai spuneai ca inainte de a vedea filmul "e-love" ne-ai fi recomandat site-urile de matrimoniale si am dedus ca dupa ce l-ai vazut ti-ai schimbat opinia.

si ai succesuri pe siteurile amintite? :)

Am stat o vreme pe un astfel de site, fara intentia reala de a-mi gasi un partener ci mai mult cu intentia de a face o incursiune incognito in psihologia masculina. A fost interesant dar si o imensa pierdere de timp. In doi ani nu am gasit un singur  exemplar care sa-mi "spuna" virtual suficient cat sa fiu tentata a-l vedea si in realitate. Singurul care mi-a placut intelectual suficient de mult incat sa corespondam trei ani jumatate, zi de zi, se afla in Canada (roman fiind), iar fizic nu-mi spunea nimic.
Acum, ce sa spun...depinde ce doresti sa gasesti. Poate ca daca vrei "taman bun pentru zilele pe care le traim" gasesti din abundenta... e plin. Sau poate n-am priceput eu sensul opiniei tale? :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 30 Octombrie 2012, 22:11 ---si da si nu. 
barierele culturale exista si intre oameni de-acelasi neam, care vorbesc aceeasi limba... si inca ce bariere!  ;D
un strain este doar o alta optiune; poate ca destinatul tau si-al altora este mai aproape decat va inchipuiti.  trebuie date la o parte niste storuri.

--- Terminare citat ---
ai mai spus asta. Asa o fi, dar cum sa-l gasesti, profesore?  :) despre ce storuri graiesti, metaforic?

micaela:
dubitativicioasa. :)
Gigi, am citit povestioara ta despre copiii care trebuie lasati sa-si ia zborul si mi-a placut ce si cum ai scris si am fost foarte de acord, numa' ca eu stiu ca inorogul nu are aripi si nu zboara, ci doar Pegas.  :)

Matei:

--- Citat din: micaela din Marți, 30 Octombrie 2012, 22:21 ---.........absolutizai ideea (nimeni, nimic ;))

....... Poate ca daca vrei "taman bun pentru zilele pe care le traim" gasesti din abundenta... e plin. Sau poate n-am priceput eu sensul opiniei tale? :)

--- Terminare citat ---

daca am dat impresia de absolutizare, am gresit, se intampla si la copiii mai mici! :)

taman bun pentru zilele pe care le traim, ma refeream la acest mediu (site-uri matromoniale) ca la mjloc bun de comunicare in zilele noastre : cand se sta la servici foarte mult, cand nu mai ai timp sa cunosti persoane noi, barbati sau femei.  Prin abordarea initiala virtuala cel putin iti faci o idee despre persoana respectiva si simti daca merita sau nu sa va intalniti si in real.  Ceea ce inseamna o mare economie de timp si de nervi. 

Matei:

--- Citat din: micaela din Marți, 30 Octombrie 2012, 22:21 ---......si ai succesuri pe siteurile amintite? :)

--- Terminare citat ---

Nu am succese pe paginile mentionate din simplul motiv ca nu le-am folosit : nu sunt pregatit inca nici psihic nici sufleteste sa reintru intr-o relatie de cuplu.  Pe langa asta, am o responsabilitate foarte mare, doresc sa mentin o atmosfera echilibrata de afectiune si un mediu propice dezvoltarii unei fiinte foarte dragi mie, asa cum este ea acum, fara suisuri si coborasuri emotionale ; sa ne luam bacalaureatul cu bine, vom trai si vom vedea.

Cunosc persoane care au incercat si care chiar au avut noroc.  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă