Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1285/1680) > >>

NICOLAE:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 20:07 ---Nicu, zi tu: nu este mai bun un balmos, sau o pastrama de aia buna de oaie, facuta in bait de cimbru, aruncata pe gratar. Sa sfarrraie si apoi s-o pui pe pita prajita peste care ai tras un catel de usturoi, asa doar de gust si miros...Hmmm! Maine ma duc sa caut asa ceva. Mi-am facut singur pofta!

--- Terminare citat ---
:),,,,ma imbolnavesc,nu mai povesti,,,

NICOLAE:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 20:04 ---Bit.Cu asta mi-am inceput si eu ziua: cu uimirea si neintelegerea rabdarii acelor oameni care stau ore in sir la rand sa ajunga in dreptul unor moaste. Cu cata speranta, incredere, amestecate cu evalavie, asteapta sa aiba cateva clipe in fata raclei!
Tocmai ce ma gandeam intr-un amestec de mila si neintelegere la miile de oameni, cand anunta la stiri: Primaria Iasi a facut un profit de 200.000 RON iar Mitropolia de 2.000.000 EUR, de pe urma pelerinilor de la moastele Sf Paraschiva. Bani din pomelnice!!!! M-am socat si m-am cutremurat.

Singura revolta a mea e in scris. De mult mi-am dat seama ca nu mai are rost sa ma enervez, sa sper, sa astept. Stiu ca este fara rezultat! Si in politica si in biserica, cocotati pe picioroange de nesimtire, indiferenta si minciuna stau niste cocostarci carora nu le pasa. Decat de ei. Orice s-ar intampla jos nu conteaza. Degeaba strigi, degeaba te agiti, dai din maini, fluieri, te infometezi, bombani, te incrunti, ei pur si simplu nu vad; nu se uita in jos. Si atunci la cine sa ma plang: la ceilalti ca mine? Cu ce folos? Aah, da, alta ar fi fost si ar fi stat socoteala, daca am fi fost pe vremea batei si ciomagului, nu-ti placea de seful de trib sau de vraci, poc - poc si gata, altii la rand. Dar aici ce arme avem si impotriva cui? Ca toti sunt la fel! Dai jos pe unul si-l inlocuiesti cu altul poate si mai hot si mai ticalos decat celalalt.

Am scris ceva pt tema zilei, apoi mi-am zis insa ca e mai bine sa ies, sa mai lucrez cate ceva prin gradina, face mult mai bine la cap, decat enervarea pe niste borfasi in haine negre...

--- Terminare citat ---

,,,,unde mai pui ca din acesti  2 milioane de euro nu ajunge nimik la copiii strazii,la saraci,nu platesc impozite,,,,etc ,nu este nici o diferenta intre
borfasii astia in haine negre si aia din parlament.

Caroline:
Gandurile negative incarca negativ. Eu am incercat sa va "deturnez", dar...  :P

micaela:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 20:20 ---Adevarat. Dar gradul de disperare al unei natii se mai masoara si in numarul celor care sunt disperati, oboditi si sictiriti de cei din jurul lor. Nu te poate obliga nimeni sa faci parte dintr-o natie, si astfel.
Ieri, de exemplu, l-am cunoscut in carne si oase si felicitat personal la o prezentare in Sibiu pe elevul de la Liceul Gh. Lazar din Sibiu care a luat medalia de argint la Olimpiada mondiala de Stiinte 2012, la Argentina. Nu cred ca a pupat moaste...  si nici nu s-a plans de altii care pupa moaste...  :P In schimb, a refuzat ofertele de burse la Harvard si Oxford si isi doreste sa faca medicina in Romania.

http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=40345&Itemid=377

--- Terminare citat ---

acum 21 de ani am castigat o bursa de studiu de un an, la Paris, acordata de statul francez, cu selectie facuta de francezi. Am avut "in mana" posibilitatea ulterioara de a ramane sa-mi termin studiile acolo si sa ma stabilesc definitiv in Franta. Ca si copilul de care spui, spre deosebire de cativa dintre colegii cu care am fost si care au ramas, eu am decis sa ma intorc in Romania, in ideea ca si aici va fi treaba de facut (era imediat dupa Revolutie), ca e mai bine printre "ai tai". Ulterior, de cele mai multe ori mi-am spus ca am ales bine si ca as face oricand la fel...Acum sunt intr-un moment in care imi spun ca a fost o mare greseala. E prea multa dezordine si putreziciune in sistem, prea multa lipsa de caracter... Da, in 20 de ani, lucrurile au mai evoluat, insa uzura pe care am trait-o in tot acest timp in care legile, administratia...nimic n-a functionat corect si in care pentru orice a fost de rezolvat a trebuit sa ma "lupt" cu birocratia si cu oamenii de proasta calitate din sistem (cand dau peste un exemplar de calitate mai ca-mi vine sa-l imbratisez, ca pe o pasare rara), toata aceasta imensa uzura, spun, ma face sa ma gandesc ca nu a meritat. O viata avem...
Pustiul ar face bine sa-si foloseasca potentialul deosebit intr-o tara civilizata. E pacat... Incep sa cred ca tara asta nu are mari sanse de "crestere" pentru ca substanta umana e de slaba calitate, iar aceea nu se schimba...se mai disciplineaza, dar in esenta e aceeasi...

NICOLAE:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 21:41 ---acum 21 de ani am castigat o bursa de studiu de un an, la Paris, acordata de statul francez, cu selectie facuta de francezi. Am avut "in mana" posibilitatea ulterioara de a ramane sa-mi termin studiile acolo si sa ma stabilesc definitiv in Franta. Ca si copilul de care spui, spre deosebire de cativa dintre colegii cu care am fost si care au ramas, eu am decis sa ma intorc in Romania, in ideea ca si aici va fi treaba de facut (era imediat dupa Revolutie), ca e mai bine printre "ai tai". Ulterior, de cele mai multe ori mi-am spus ca am ales bine si ca as face oricand la fel...Acum sunt intr-un moment in care imi spun ca a fost o mare greseala. E prea multa dezordine si putreziciune in sistem, prea multa lipsa de caracter... Da, in 20 de ani, lucrurile au mai evoluat, insa uzura pe care am trait-o in tot acest timp in care legile, administratia...nimic n-a functionat corect si in care pentru orice a fost de rezolvat a trebuit sa ma "lupt" cu birocratia si cu oamenii de proasta calitate din sistem (cand dau peste un exemplar de calitate mai ca-mi vine sa-l imbratisez, ca pe o pasare rara), toata aceasta imensa uzura, spun, ma face sa ma gandesc ca nu a meritat. O viata avem...
Pustiul ar face bine sa-si foloseasca potentialul deosebit intr-o tara civilizata. E pacat... Incep sa cred ca tara asta nu are mari sanse de "crestere" pentru ca substanta umana e de slaba calitate, iar aceea nu se schimba...se mai disciplineaza, dar in esenta e aceeasi...

--- Terminare citat ---
niciodata nu este prea tarziu,acum ai avntajul  unei experiente profesionale,de viata,,,,priveste inainte  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă