Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1283/1680) > >>

admin:
In 90 cand am ajuns in Cambridge, dupa 3 zile nebune de mers cu trenul (ca de unde bani de avion?), am primit de mancare un strugure si cereale cu lapte rece. Si eu aveam o foame de lup, de fapt de o haita de lupi....
Am ros eu ce-am ros la cereale (pe vremea aceea nu prea stiam si intelegeam eu ce-s alea) am baut un litru de lapte, ca de strugure nu m-am atins, altfel.... :( dar in final am trecut peste rusine si i-am explicat gazdei, ca daca nu mananc ceva consistent, nu stiu daca apuc .....dimineata. Ne-am dus seara impreuna la o benzinarie, tin minte, de unde am cumparat sandviciuri si o cutie cu niste verdeturi mici, zicea ea ca sunt foarte bune....
Singurul loc in care am mancat bine cat am stat in Anglia, a fost la cantina studenteasca, de fapt un restaurant in toata regula. Acolo avea o autoservire cu meniuri diferite pt europeni si asiatici. Eu de regula eram abunat la pachistanezi, faceau aia o mancare grozava. Cu exceptia unor chiftele care nici acum nu stiu ce contineau...Nici acum nu sunt sigur daca nu cumva careva de acolo a vrut sa faca vreo gluma, altfel nu stiu cum s-ar putea digera o astfel de mancare... :thumbdown:
Asa ca o inteleg pe fiica ta Iana!

bit:
Cred ca gradul de disperare al unei natii poate fi vazut de numarul oamenilor care au renuntat sa mai creada intr-o viata mai buna creata de mainile lor. Si care incep sa spere in minuni dumnezeiesti si castiguri la loto sau pariuri. Ma uitam de dimineata la numarul (urias!!!) de oameni inghesuiti bovin care asteptau sa-si ceara portia de izbaviri la comanda. Pe margini, cei pentru care aceasta treaba e chiar o mana dumnezeiasca: covrigarii si floraresele. Si cersetorii. Si sus in deal, bineinteles, mijlocitorii de minuni contra cost, carora statul roman nu le percepe taxe. Of, Romanie...

bit:

--- Citat din: bit din Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 08:44 ---... poate fi vazut de prin numarul oamenilor ...

--- Terminare citat ---

Emi 53:

--- Citat din: bit din Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 08:44 ---Cred ca gradul de disperare al unei natii poate fi vazut de numarul oamenilor care au renuntat sa mai creada intr-o viata mai buna creata de mainile lor. Si care incep sa spere in minuni dumnezeiesti si castiguri la loto sau pariuri. Ma uitam de dimineata la numarul (urias!!!) de oameni inghesuiti bovin care asteptau sa-si ceara portia de izbaviri la comanda. Pe margini, cei pentru care aceasta treaba e chiar o mana dumnezeiasca: covrigarii si floraresele. Si cersetorii. Si sus in deal, bineinteles, mijlocitorii de minuni contra cost, carora statul roman nu le percepe taxe. Of, Romanie...

--- Terminare citat ---
Of,Romanie....,cat adevar si cata tristete.

NICOLAE:

--- Citat din: admin din Vineri, 26 Octombrie 2012, 08:52 ---In 90 cand am ajuns in Cambridge, dupa 3 zile nebune de mers cu trenul (ca de unde bani de avion?), am primit de mancare un strugure si cereale cu lapte rece. Si eu aveam o foame de lup, de fapt de o haita de lupi....
Am ros eu ce-am ros la cereale (pe vremea aceea nu prea stiam si intelegeam eu ce-s alea) am baut un litru de lapte, ca de strugure nu m-am atins, altfel.... :( dar in final am trecut peste rusine si i-am explicat gazdei, ca daca nu mananc ceva consistent, nu stiu daca apuc .....dimineata. Ne-am dus seara impreuna la o benzinarie, tin minte, de unde am cumparat sandviciuri si o cutie cu niste verdeturi mici, zicea ea ca sunt foarte bune....
Singurul loc in care am mancat bine cat am stat in Anglia, a fost la cantina studenteasca, de fapt un restaurant in toata regula. Acolo avea o autoservire cu meniuri diferite pt europeni si asiatici. Eu de regula eram abunat la pachistanezi, faceau aia o mancare grozava. Cu exceptia unor chiftele care nici acum nu stiu ce contineau...Nici acum nu sunt sigur daca nu cumva careva de acolo a vrut sa faca vreo gluma, altfel nu stiu cum s-ar putea digera o astfel de mancare... :thumbdown:
Asa ca o inteleg pe fiica ta Iana!

--- Terminare citat ---

Apropos de mancare ,nu mai stiu gusturile la mancarurile romanesti,am bucatari indian si filipinez.Indienii toaca marunt cate 1 kg de chili si l arunca in toate mancarurile,filipinezii pun zahar in supe in toate sosurile la mancare de porc ,vita pui.Bucataria  araba se aseamana cu bucataria noastra pentru ca noi am imprumutat  multe lucruri de la turci;apropos de bucataria englezeasca este una din cele mai sarace din cate am  cunoscut.Mancarea japoneza,coreana chineza mi se pare sanatoasa.Va este foame cumva? :)) Pofta buna!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă