Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
azi esti macelarul sperantelor mele? ;D
cocolino:
nu eu ... el :)) murphy !! :))
micaela:
tu l-ai citat. puteai sa-mi lasi iluzia unui maine mai bun. :P
dauina:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:25 ---ce se intampla acolo la voi in bucuresti? acum vreo jumatate de ora m-a sunat o amica sa-mi spuna ca a trait un cosmar la sedinta de bloc din seara asta; (te pomenesti ca locuiti in acelasi bloc!); acum cateva zile Mari_a povestea ceva la fel de teribil. e vremea sedintelor? de ce sunt oamenii asa de violenti acolo si nu reusesc sa se puna de acord? eu cunosc multe persoane care stau la bloc in ploiesti dar nu am auzit de astfel de horror stories.
--- Terminare citat ---
pt ca ii doare rau de capra vecinului sau nu ii doare deloc si nicaieri si culmea este ca in bloc locuim numai tineri.....
....si nu cred ca locuim in acelasi bloc...un cosmar chiar nu a fost, dar sa discuti n! ore si sa nu ajungi la o decizie............ :slap: :tickedoff: :knuppel2:
Mari_a:
Daaa.... asa ce le place sa se auda vorbind! .... Si parca n-am locui impreuna in cutiutele astea... In fine, homo homini lupus! In ceea ce se intampla prin blocuri acum, gasesc similitudini cu viata politica... :giggle:
Acum sunt happy. Am asteptat o veste de departe pana la ora asta si a sosit. E buna! :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă