Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
cocolino:
bingooo !!! s-a strigat bingooo !! :))
Matei:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:27 ---.....hm. nci nu stiu daca sa... :kissing: sau sa... :oops: :hammer ..........
--- Terminare citat ---
:kissing: e suficient ca sa simt ca m-ai iertat; am fost cam nesimit, nu se cadea :thumbdown:.... dar cum m-ai provocat, m-am luat cu joaca /jocul si I crossed the line. nu mai fac! :worship: pana data viitoare! ;)
remarc totusi ca in multe situatii femeia este cea care impune anumite reguli, un ritm, o tematica, si noi, bieti porumbei albi si nevinovati, o urmam si incercam sa tinem pasul cu ea. si cand lucrurile ies un pic aiurea, atunci sa te tii :hammer:
micaela:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 17:03 --- :kissing: e suficient ca sa simt ca m-ai iertat; am fost cam nesimit, nu se cadea :thumbdown:.... dar cum m-ai provocat, m-am luat cu joaca /jocul si I crossed the line. nu mai fac! :worship: pana data viitoare! ;)
remarc totusi ca in multe situatii femeia este cea care impune anumite reguli, un ritm, o tematica, si noi, bieti porumbei albi si nevinovati, o urmam si incercam sa tinem pasul cu ea. si cand lucrurile ies un pic aiurea, atunci sa te tii :hammer:
--- Terminare citat ---
uite ce fac, in loc sa-mi vad de treaba. ma joc cu voi. :)
ai cam crossed the line, da' te-am iertat. :) chiar ma gandeam ca femeile (unele) si barbatii folosesc tipuri diferite de creme pentru singuratate. ;D voi optati pentru cele cu mosc for bedroom, noi (unele) pentru cele cu aroma de liliac si sentimente frumoase. specii diferite, ce sa-i faci. :)
si sa nu-mi spui ca eu am impus tema asta, ca te trimit inapoi la posturi, sa revezi si sa reconsideri modul in care tu le-ai impins acolosa. :P
pentru asta, nu-ti imprumut lopatica mea, azi. :P
micaela:
--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:47 ---bingooo !!! s-a strigat bingooo !! :))
--- Terminare citat ---
si ce urma, ca eu n-am urmarit jocul asta. era ceva cu niste cartonase. tre' sa zic o serie? ;D
cocolino:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 17:11 ---si ce urma, ca eu n-am urmarit jocul asta. era ceva cu niste cartonase. tre' sa zic o serie? ;D
--- Terminare citat ---
neah, urma castigul :))
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă