Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1275/1680) > >>

cocolino:
am fost tot timpul in viata ca anii sunt cei pe care ii simti in suflet nu in varsta :P (ups .... filosoful din mine)

micaela:

--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:20 ---am fost tot timpul in viata ca anii sunt cei pe care ii simti in suflet nu in varsta :P (ups .... filosoful din mine)

--- Terminare citat ---
absolut. si trist in acelasi timp, daca ce simti in interior ramane prea mult in urma exteriorului. fi-mea imi spune uneori "ai si tu de gand se te comporti/imbraci ca un om matur?"  ;D

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:19 ---gresit, nu de la "casa"; ci de la clasa "intimacy enhancers"! :kissing:

--- Terminare citat ---
hm. nci nu stiu daca sa...  :kissing: sau sa...   :oops: :hammer:

back to work, my friends. :)

coco-pufi, sa te faci bine. e tema de casa.  :)

cocolino:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:24 ---absolut. si trist in acelasi timp, daca ce simti in interior ramane prea mult in urma exteriorului. fi-mea imi spune uneori "ai si tu de gand se te comporti/imbraci ca un om matur?"  ;D

--- Terminare citat ---

Poza de mai jos .... spune totul :)

micaela:
 ;D ;D ;D am o fotografie identica, de la o plimbare SC prin gradina botanica.  ;D sigur, nu-s atat de old-grown ca doamna aceea, dar situatia e aceeasi.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă