Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Matei:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:10 ---eh, speram sa aiba vreo 9 in plus, da-l iertam. ;D
--- Terminare citat ---
speranta, zice-se, se pierde ultima. "and after all, tomorrow is another day!"
cocolino:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:58 ---da, "cocolino, tu cati anisori ai, ce zodie esti, ce calitati, ce defecte posezi, inaltimea, greutatea, culoarea parului, a ochilor, posezi burta si inceput de chelie (asta ca sa-i satsfacem curiozitatea lui Matei) ;D?
--- Terminare citat ---
ookk ... am inteles ideea :))
deci ... step by step answers sau cum ii placea unui colaborator mai vechi sa spun " the Salamy tactic" (austriact care vb. engleza, era un dulce).
37; gemeni; defecte multe si marunte, 1.78; 78-80 (variantie intre); fosta culoare saten, actuala, grizonat; caprui; nu stiu ... eu zic ca nu; da :))
e bine ??
ups .... si-a facut efectul ketonalul ... inviai :D
cocolino:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:10 ---eh, speram sa aiba vreo 9 in plus, da-l iertam. ;D
--- Terminare citat ---
speranta moare ultima :)) tot timpul :))
Matei:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:11 ---cu ce crema sa dau? ;D
--- Terminare citat ---
vrei sa-ti dai cu vreo crema si nu stii ce sa folosesti? parc-ar fi una ceva cu "yes si nu mai stiu ce" ;)
micaela:
--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:15 ---speranta moare ultima :)) tot timpul :))
--- Terminare citat ---
am glumit, coco-pufi, te simtisem ca esti june. nu speram nimic. :)
bravo pentru inviere. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă