Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1271/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:58 ---uite-l pe bit.  :kissing:

--- Terminare citat ---

l-am vazut, in sfarsit, mi-a auzit chemarea la arme!

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:58 ---da, "cocolino, tu cati anisori ai, ce zodie esti, ce calitati, ce defecte posezi, inaltimea, greutatea, culoarea parului, a ochilor, posezi burta si inceput de chelie (asta ca sa-i satsfacem curiozitatea lui Matei) ;D?

--- Terminare citat ---

oh, yes, blame it on Matei! ce frumos am adus si eu mingea la fileu!  :kissing: asta-i pentru mine :)

ps da' te rog sa nu te iei de burtica mea (ce-i aia, burta?!) si de chelie nici atat: sunt la inceput de drum doar si "sunt tanar doamna"! :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:01 ---oh, yes, blame it on Matei!

--- Terminare citat ---
ma refeream doar la intrebarile cu burta si inceputul de venerabila calvitie. ;D
te pupi singur? urata e singuratatea....
 ;D

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 16:01 ---ps da' te rog sa nu te iei de burtica mea (ce-i aia, burta?!) si de chelie nici atat: sunt la inceput de drum doar si "sunt tanar doamna"! :)

--- Terminare citat ---
bine. nu ma iau. tu ti-o povestesti mereu, desi noi am auzit de prima oara.  ;D noi te placem si cu burtica si cu putintica chelie.  :)

cocolino:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:58 ---da, "cocolino, tu cati anisori ai, ce zodie esti, ce calitati, ce defecte posezi, inaltimea, greutatea, culoarea parului, a ochilor, posezi burta si inceput de chelie (asta ca sa-i satsfacem curiozitatea lui Matei) ;D?

--- Terminare citat ---
da ce? dau navala turcii ?? asa de multe intrebari intr-o singura suflare :)
37 de ani, sa traiti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă