Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1270/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:50 ---de obicei inainte de orice medicamente incer cu leacurile copilariei :) baie fierbinte la picioare, frectie, tzuica fiarta. de obicei a 2-a zi nu mai am nimic. Urasc medicamentele.

--- Terminare citat ---
iti dau dreptate. Daca merge cu cele enumerate, este absolut preferabil. Iata un bun pretext sa mai pui o sticla la drumul pana la Bals.  ;D

cocolino:
=)) good point :)) dar sincer, nu prea am nevoie de pretexte :))

Matei:

--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:50 ---de obicei inainte de orice medicamente incer cu leacurile copilariei :) baie fierbinte la picioare, frectie, tzuica fiarta. de obicei a 2-a zi nu mai am nimic. Urasc medicamentele.

--- Terminare citat ---

remarc ca pana acum cei care s-au plans cel mai tare pe motive de sanatate au fost don coco si subsemnatul! noi barbatii suntem mai delicati, materie fina...
am vazut ca dupa intrebarea cu oita n-a mai urmat cealalta, de rigoare, sau poate n-am fost eu atent (cum sunt certat pe-aici): cocolino, da' tu "cati anisori ai"?

micaela:
da, "cocolino, tu cati anisori ai, ce zodie esti, ce calitati, ce defecte posezi, inaltimea, greutatea, culoarea parului, a ochilor, posezi burta si inceput de chelie (asta ca sa-i satsfacem curiozitatea lui Matei) ;D?

micaela:
uite-l pe bit.  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă