Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
cocolino:
azi ma tin pe post de rezerva ... ca ma doare "mansarda" de nu mai vad bine tastele. imi facui curaj mai inainte si ma dusei pana la farma sa imi iau pastilutza :D si acum astept sa isi faca efectul ... damn ... e greu de condus asa in halul asta .... cred ca ma paste o raceala de zile mari
micaela:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:43 ---mica, te rog sa iei atitudine! cauta in dulapior te rog frumos. pe musafirul nostru il cam doare capul si nu vrem sa-l pierdem as de repede. bit, unde esti frate?
--- Terminare citat ---
nu-l pierdem. e glumicios si va supravietui. :)
da, chiar, o sa-i dau un tel lui bit sa vad care mai e viata lui....am eu o vaga banuiala, da' nu zic. :)
cocolino:
ketonal ... nurofenul la mine e un fel de frectie la picior de lemn .... nu a avut ever efect :)
e prima data cad raman fara keto si in masina si la office :)).
am scazut nivelul de munca, am rechemat un tehnic de pe teren si i-am pasat din indatoriri.
oricum daca nu ma lasa in juma de ora m-am tirat acasa.
micaela:
--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:45 ---azi ma tin pe post de rezerva ... ca ma doare "mansarda" de nu mai vad bine tastele. imi facui curaj mai inainte si ma dusei pana la farma sa imi iau pastilutza :D si acum astept sa isi faca efectul ... damn ... e greu de condus asa in halul asta .... cred ca ma paste o raceala de zile mari
--- Terminare citat ---
daca te paste, da-i cu vitamina C, repede, si cu aspirina/paracetamol, inainte sa-si faca de cap. Exista niste pliculete speciale pentru raceala, la farmacie. Desi nu-s pentru medicamente, si nici nu prea racesc, o data, cand ma lovise o gripa strasnica, plicurile acelea au fost foarte eficiente, si repede.
cocolino:
de obicei inainte de orice medicamente incer cu leacurile copilariei :) baie fierbinte la picioare, frectie, tzuica fiarta. de obicei a 2-a zi nu mai am nimic. Urasc medicamentele.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă