Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1268/1680) > >>

cocolino:
aha ... incep sa pricep .... daca imi trece si durerea asta de cap ... sigur o sa inteleg :))

Matei:

--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 10:35 ---:))  Neatza matei :)

--- Terminare citat ---

hai noroc si sa ne traiesti don coco!
ma bucur ca au sosit intariri la combatut ca eu gata gata sa nu mai dovedesc, deh, anii prea multi nu mai tin la trap usor. :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:36 ---pai parca ziceai ca-i toamna pe forum... (iti) dadusesi deja singura raspunsul; vad ca nu te-a satisfacut nici pe tine acel raspuns. :)

--- Terminare citat ---
ba m-a satisfacut, dar apoi m-a amuzat ideea cu coccolino cel muscacios, ca facea ham printr-un topic, pe aici.  :)

Matei:

--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:38 ---aha ... incep sa pricep .... daca imi trece si durerea asta de cap ... sigur o sa inteleg :))

--- Terminare citat ---

mica, te rog sa iei atitudine! cauta in dulapior te rog frumos. pe musafirul nostru il cam doare capul si nu vrem sa-l pierdem as de repede. bit, unde esti frate?

micaela:

--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 15:38 ---aha ... incep sa pricep .... daca imi trece si durerea asta de cap ... sigur o sa inteleg :))

--- Terminare citat ---
e semn bun. inseamna ca ai cap.  :)
ia un nurofen si mai scade din mediile de comunicare, ca te surmeneaza.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă