Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
cocolino:
:)) nu :D sunt up si on line de al draq de mult timp deja :) numai ca din pacate .... nu ma timp sa stau si pe asta si asa sunt conectat pe 4 medii de comunicare :)) =)) Neatza matei :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 23 Octombrie 2012, 23:28 ---spune-i guvernantei, daca n-a raposat intre timp, ca nu-i proper sa fii nepoliticos, punct. nici cu doamnele urate, nici cu domnii de toate formele, culorile, lungimile. ;D
--- Terminare citat ---
aici era vorba doar de tine, ca doamna frumoasa, nici n-as putea sa mi te inchipui altfel. inca ceva, pentru mine nu exista femei urate. :) in legatura cu domnii, prefer sa nu ma pronunt, nu este domeniul meu de expertiza.
micaela:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 10:38 ---aici era vorba doar de tine, ca doamna frumoasa, nici n-as putea sa mi te inchipui altfel. inca ceva, pentru mine nu exista femei urate. :) in legatura cu domnii, prefer sa nu ma pronunt, nu este domeniul meu de expertiza.
--- Terminare citat ---
multumesc. nu sunt urata, dar frumoasa....
am inteles: tie iti place (doar toate) femeile. ;D
micaela:
--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 10:35 ---:)) nu :D sunt up si on line de al draq de mult timp deja :) numai ca din pacate .... nu ma timp sa stau si pe asta si asa sunt conectat pe 4 medii de comunicare :)) =)) Neatza matei :)
--- Terminare citat ---
poti sa-mi spui si mie cum e cu ubicuitatea asta, cu concomitenta in patru medii de comunicare, ca neuronul meu a intrat in stupoare. ;D vrei sa spui pe 4 site-uri, nu? ca altfel... o comunicare verbala, una nonverbala, una' virtuala...care ar mai fi celalalte doua?
cocolino:
verbala si non verbala :) 4 medii de comunica cu clientii: YM FBK TEL si SKYPE :) devizate in prop de 50-50% intre verbal si scris :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă