Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1259/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:50 ---de cand am vazut id-ul cu cocolino, primul banc de care mi-am adus aminte a fost chiar acela, emis de cocolino in persoana.  ce minte dom'le, ce minte!

micaela, tu vrei sa devin gelos? ia las-o mai moale cu cocolino! te rog frumos ;D

--- Terminare citat ---

ia uite, asta mi-a scapat aseara, my enemy. tu nu suporti sa-ti imparti nici atentia adversarilor (politici)?  ;D
stiu. te cheama Matei Othello, si-n varianta "merged": Mathello  ;D

micaela:

--- Citat din: cocolino din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:02 ---:)) :)) :)) da da da ... Am eu o vorba .... "Uite-asa o barba avea ... " :)) :)) :)) stii tu cum e cu raspunsul in 2 peri :d sau raspunsurile ambigue :))

--- Terminare citat ---

coco-pufi  ;D, din fericire sunt imberba si nu ma mai omor dupa plushuri.  :P

cocolino:
Ca esti imberba ... Ce pot sa spun, aveam o vaga banuiala :)) si banuiam ca si vremea plusirilor a trecut de mult :))

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 23 Octombrie 2012, 18:37 ---implinita  :)
am repurtat azi o serie de realizari care ma fac sa nu-mi mai incap in piele de satisfactie :thumbup: , cineva mi-a spus cu lacrimi in ochi ca ii sunt inger pazitor, la sedinta cu parintii mi s-a confirmat ca cresc o minune mica, inteligenta si cuminte :smitten: ce mi-as putea dori mai mult?

--- Terminare citat ---
un SP :thumbup:

micaela:

--- Citat din: cocolino din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:12 ---Ca esti imberba ... Ce pot sa spun, aveam o vaga banuiala :)) si banuiam ca si vremea plusirilor a trecut de mult :))

--- Terminare citat ---

ca sa vezi ce inteligent esti. ;D acuma, ce sa spun....pana mai acu' vreo cativa ani, mai cumparam plusuri "pentru fi-mea" desi stiam ca ea nu se da in vant dupa ele. Era exact ca in stiuta poveste a tatilor care cumpara masinute si avioane telecomandate, "pentru fiii" lor. Ba eu chiar banuiesc ca de-aia barbatii vor baieti; ca sa-si cumpere jucarii "sub acoperire". ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă