Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
cocolino:
--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:46 --- ;D eh, sunt doamne care iubesc plushurile. ;D
--- Terminare citat ---
eh .... da-mi voie sa nu cred chestia asta :)) =)) =)) =)) =))
Matei:
--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:49 ---dragi prieteni. eu ma simt culcabila, asa ca-mi iau galetusa si ma duc sa fac nani. Poate ne vedem si maine la groapa cu nisip. :)
somn pufos, ca sa ramanem in proaspata nota a noului venit. :)
--- Terminare citat ---
da' de ce galetusa? e departe baia? ;)
micaela:
--- Citat din: cocolino din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:49 ---nu visez, chiar o tai :)) am bafta sa am clienti destui din afara zonei si plec destul de des: bucuresti, valcea, covasna, brasov, sibiu (unde am si crescut), cluj, timisoara, si mai rar bacau, iasi si piatra --- dar mai rar pe acolo ca sunt drumurile proaste si chiar fac o zi pe drum si nu imi place.
In afara tarii am terminat contractele acum vre-o 3 ani, si acum lucrez pe baza de Gentilman's agreement, adica, au nevoie de ceva, imi trimit pe mail, le fac evaluare, le trimit oferta de pret si in caz ca o accepta ... am taiat-o la munca si nu numai :))
--- Terminare citat ---
deci esti nomad. cu coviltiru' sau.... ;D
cocolino:
somn usor vise placute :)) si maine diminetza sa fii fresh pentru inca o zi de munci :))
micaela:
--- Citat din: Matei din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:51 ---da' de ce galetusa? e departe baia? ;)
--- Terminare citat ---
ce uracios... :P galetusa ca sa car nisipul castelelor din Spania pe care le construim pe forum, na. :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă