Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
carmentoma:
Ce metamorfoza neasteptata, @silviu!!! Si, apropos, unde ai vazut tu pasarele ciripind acum iarna? Si ce ai discutat cu Sfantul Petru? Ai negociat conditiile de intrare pe Poarta Raiului? De-aia ai devenit subit optimist? Oricum, e de bine! Ma bucur pentru tine!
steliana:
mai copii, pasarele - vrabiute - sunt o gramada!
le dau mereu sa pape la fereastra.
la ora asta inca incerc sa fac un plan al zilei :D
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Marți, 18 Ianuarie 2011, 10:26 ---azi ma simt plin de viata si dau pe-afara de optimism. ma bucur sa vad pasarelele ciripind si am parerea ca noapte trecuta am stat de vorba cu Sf Petru in vis 8)
--- Terminare citat ---
Umor si tristete, parodie... oricum, m-ai făcut să zâmbesc!
silviu:
--- Citat din: carmentoma din Marți, 18 Ianuarie 2011, 11:00 --- Ce metamorfoza neasteptata, @silviu!!! Si, apropos, unde ai vazut tu pasarele ciripind acum iarna? Si ce ai discutat cu Sfantul Petru? Ai negociat conditiile de intrare pe Poarta Raiului? De-aia ai devenit subit optimist? Oricum, e de bine! Ma bucur pentru tine!
--- Terminare citat ---
Sf Petru m-a Incurajat, sa ma scuzi de expresie, spunandu-mi ca insasi existenta mea dovedeste ca viata nu are nici un sens. pana si el, ditamai sfantul, a fost influentat de cioran :( unde ciripeau pasarelele? la fereastra mintii mele, evident :D
--- Citat din: luciamanta ---Umor si tristete, parodie... oricum, m-ai făcut să zâmbesc!
--- Terminare citat ---
ma bucur de zambetul tau :) asta inseamna ca ti-am adus un strop de fericire. sa fii iubita la max!
luciamanta:
Silviu, să fii şi tu iubit şi fericit!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă