Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
--- Citat din: cocolino din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:18 ---Neah, e mai simplu cu un tamplar :)
stii doar nu ce face tamplarul:
sta la coltz, si da la tampla :)
--- Terminare citat ---
;D Am de ales intre un psiholog pe care sa-l bat, un amic Jack cu care sa ma matolesc, o sticla cu care sa ma asomez, si un tamplar care sa faca asta in locul meu. ;D ;D ;D
micaela:
--- Citat din: cocolino din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:20 ---@micaela --> btw,
12h / zi + sambata + duminica ... esti cumva proprietar de firma ?? :)
--- Terminare citat ---
nici vorba. sunt o bugetara (prapadita, se subintelege ;D). Doar ca mai prestez chestii profesionale, in paralel, somethimes.
cocolino:
--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:20 --- ;D Am de ales intre un psiholog pe care sa-l bat, un amic Jack cu care sa ma matolesc, o sticla cu care sa ma asomez, si un tamplar care sa faca asta in locul meu. ;D ;D ;D
--- Terminare citat ---
In locul tau sigur as opta pentru prima varianta :)) nu ... nu de alta dar exercitiile fizice (bataia in acest topic) sunt cele mai bune facute seara :)) ... cica dormi ca pruncul dupa efort fizic :))
cocolino:
--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:22 ---nici vorba. sunt o bugetara (prapadita, se subintelege ;D). Doar ca mai prestez chestii profesionale, in paralel, somethimes.
--- Terminare citat ---
Admirabil, mai rar oameni in sistemul de stat care sa munceasca atat ... Cheers ... Jack deja face valuri in cinstea ta ! :))
micaela:
Coco, te inseli. Sunt foarte multi oameni in invatamant care muncesc enorm, si deseori extrem de prost platiti.
Poa sa faca Jack ala al tau cate valuri vrea. stiu sa inot. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă