Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1250/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: cocolino din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:18 ---Neah, e mai simplu cu un tamplar :)

stii doar nu ce face tamplarul:
sta la coltz, si da la tampla :)

--- Terminare citat ---

;D Am de ales intre un psiholog pe care sa-l bat,  un amic Jack cu care sa ma matolesc, o sticla cu care sa ma asomez, si un tamplar care sa faca asta in locul meu.  ;D ;D ;D

micaela:

--- Citat din: cocolino din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:20 ---@micaela --> btw,

12h / zi + sambata + duminica ... esti cumva proprietar de firma ?? :)

--- Terminare citat ---
nici vorba. sunt o bugetara (prapadita, se subintelege ;D). Doar ca mai prestez  chestii profesionale, in paralel, somethimes.

cocolino:

--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:20 --- ;D Am de ales intre un psiholog pe care sa-l bat,  un amic Jack cu care sa ma matolesc, o sticla cu care sa ma asomez, si un tamplar care sa faca asta in locul meu.  ;D ;D ;D

--- Terminare citat ---

In locul tau sigur as opta pentru prima varianta :)) nu ... nu de alta dar exercitiile fizice (bataia in acest topic) sunt cele mai bune facute seara :)) ... cica dormi ca pruncul dupa efort fizic :))

cocolino:

--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:22 ---nici vorba. sunt o bugetara (prapadita, se subintelege ;D). Doar ca mai prestez  chestii profesionale, in paralel, somethimes.

--- Terminare citat ---

Admirabil, mai rar oameni in sistemul de stat care sa munceasca atat ... Cheers ... Jack deja face valuri in cinstea ta ! :))

micaela:
Coco, te inseli. Sunt foarte multi oameni in invatamant care muncesc enorm, si deseori extrem de prost platiti. 
Poa sa faca Jack ala al tau cate valuri vrea. stiu sa inot.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă