Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
Atunci eu trebuie sa rectific: eu nu de probleme ma plang... dimpotriva. Doar ca mi se intampla prea multe lucruri care-mi plac si pe care le asteptam de mult, in acelasi timp. :angel:
cocolino:
Adica si cu alte cuvinte, ca sa repet ceea ce postam zilele trecute pe fbk: "doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala, damigeana cand e plina si mandruta cand e goala" :))
Sincer, cred ca terbuie sa fim extrem de multumiti ca suntem sanatosi ... restul vin si pleaca :) damn, a trecut luni, as putea spune ca a trecut deja saptamana.
cocolino:
--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 22:57 ---vreau si eu un prieten Jack. :) Am avut unul, acum foarte mult timp. Il chema (chiar) Jack si era un soricar aidoma lui Patrocle. :)
uite, la alcool nu m-am gandit. :)
--- Terminare citat ---
prietenul Jack (Daniel) si cu varul lui Jim (Beam) .... cei mai bun prieteni ai omului. Un amic de al meu spunea acum cativa ani, ca daca am reusi sa punem cap la cap toate sticlele de Jack pe care le-am golit sigur am ajunge pana la Bals :)) (aprox20km) ... adica si cu alte cuvinte da, cei mai buni prieteni.
micaela:
--- Citat din: Caroline din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:01 ---Atunci eu trebuie sa rectific: eu nu de probleme ma plang... dimpotriva. Doar ca mi se intampla prea multe lucruri care-mi plac si pe care le asteptam de mult, in acelasi timp. :angel:
--- Terminare citat ---
bravo, caro.
Unele dintre "problemele" momentului sunt de fapt lucruri dorite si asteptate. problema devine faptul ca sunt prea multe, prea urgente si prea serioase pentru un buget de timp cotidian limitat. Muncesc 12 ore pe zi, inclusiv sambata si duminica. Nu prea mai pot fizic. Putinul timp pe care l-as fi putut rupe pentru odihna, relaxare etc. trebuie sa-l dedic rezolvarii celorlalte probleme. Si robinetul "cerintelor' pare ca nu se mai inchide. sie u sunt doar un (singur) om.
micaela:
--- Citat din: cocolino din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:08 ---prietenul Jack (Daniel) si cu varul lui Jim (Beam) .... cei mai bun prieteni ai omului. Un amic de al meu spunea acum cativa ani, ca daca am reusi sa punem cap la cap toate sticlele de Jack pe care le-am golit sigur am ajunge pana la Bals :)) (aprox20km) ... adica si cu alte cuvinte da, cei mai buni prieteni.
--- Terminare citat ---
m-am prins. esti in zodia lui Bachus. ;D
daca gust pic din amicu' tau jack, ma turmentez pe loc. nu tin la amicitia asta. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă