Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1246/1680) > >>

Mari_a:
Daaa, Mari_a, din pacate, stie. Si are si jante de iarna! Asta e unul din lucrurile pe care le urasc: sa ma duc la service! Cand ma jucam mai mult pe un forum auto, se mai duceau baietii pentru mine...
In fine... Acum ma simt revergorata! Am dormit toata dupa-amiaza! Ma duc sa citesc ceva. Si sa-mi pun un march...

steliana:
bine! pentru ca pot gandi si simti la fel de bine, cat ma cunosc, bine!  :)
daca timpul mi-ar permite, as vorbi de bine, tot ce stiu despre ... bine!

concluzie (fugitiva): ma inclin in fata oamenilor de bine - care, cu totii sunteti - sa-mi transmiteti un gand de bine  :)

am simtit acum ceva timp " sincera nevoie" sa multumesc; a fost un astfel de topic la propunerea cuiva dar tot la propunerea altcuiva, nu mai exista ...

Gigi, crezi ca ai putea redeschide acel topic? poti crede ca "macar odata", fiecare dintre noi va simti nevoia sa multumeasca? crezi ca a ne arata - atunci cand simtim - recunostinta, face parte din ceea ce - unii dintre noi (?) - suntem?

sa auzim, de bine! :)

Guesswho:
racita cobza....cu tot ce deriva din asta  :(

Matei:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 20 Octombrie 2012, 10:24 ---racita cobza....cu tot ce deriva din asta  :(

--- Terminare citat ---

ai luat-o exact la o saptamana dupa mine, deci perioada de incubatie corecta.  daca iasi nu ar fi destul de departe de ploiesti, as intra la banuieli.  ;) exact asa eram eu acum o saptamana.  m-am dres cu aspirina, vitamina C si tuica fiarta. daca te consoleaza cu ceva, am inteles ca raceala tine 7 zile daca iei aspirina, etc etc si o saptamana daca nu iei nimic.
multa sanatate, moldoveanca noastra draga.  you have been missed! :)

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 20 Octombrie 2012, 21:04 ---ai luat-o exact la o saptamana dupa mine, deci perioada de incubatie corecta.  daca iasi nu ar fi destul de departe de ploiesti, as intra la banuieli.  ;) exact asa eram eu acum o saptamana.  m-am dres cu aspirina, vitamina C si tuica fiarta. daca te consoleaza cu ceva, am inteles ca raceala tine 7 zile daca iei aspirina, etc etc si o saptamana daca nu iei nimic.
multa sanatate, moldoveanca noastra draga.  you have been missed! :)

--- Terminare citat ---
multumesc, Matei  :)
imi revin in cateva zile...sper ca ce a fost mai rau a trecut.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă