Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1240/1680) > >>

Caroline:
Indubitabil de dubitabila... ca sa nu zic dubioasa. (De cum ma simt eu vorbeam...)  :strambatura:

micaela:
Instalatoare.  ;D
Daca tot sunt nula la comestibile, ma autopedepsesc desfundand canalizari.  ;D In acest scop, sunt dotata cu doi serpi: unul subtire (care perforeaza dopurile formate) si unul gros, care rezolva problema pana la capat. ;D
Si-am schimbat si tubul de canalizare, de plastic, care, in focul interventiei, s-a perforat, habar n-am cum.
cred ca-mi cumpar o carte de bucate, totusi.  :faint:

micaela:
ok. constat ca si Maria s-a catarat in copac, azi.
Creca se intampla ceva cu feminitatea, zilele astea.  ;D si nu-i nici eclipsa, nici furtuna geomagnetica.

da' cu matei ce-o fi? o fi tacut cu raceala in pat, sau s-a suparat de ceva? poate ca, in contextu' inversarii polilor feminin-masculin, e ocupat cu vreun goblen?  :2funny:

L.E. pfoai...si daca ma uit pe topicu' "tema zilei", imi pare ca si stilul poetico-metaforic al ultimei postari, de azi, sugereaza o abordare destul de feminina a problemei, de catre admin.  ;D

steliana:

--- Citat din: micaela din Marți, 16 Octombrie 2012, 19:47 ---Instalatoare.  ;D

--- Terminare citat ---

acrobata!  :buck2: m-am catarat pe marginea geamurilor de la balcon, noroc ca stau la unu  ;D

micaela:

--- Citat din: steliana din Marți, 16 Octombrie 2012, 20:07 ---acrobata!  :buck2: m-am catarat pe marginea geamurilor de la balcon, noroc ca stau la unu  ;D

--- Terminare citat ---

v-am spus eu?! e ceva in aer care produce mutatii temperamentale.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă