Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1239/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:08 ---Si asa o sa fie toata saptamana viitoare... Si probabil si celalata... si tot asa.  ;)

--- Terminare citat ---
Caro, esti ecou, ecou, ecou al interiorului meu. :) Pe drum ma gandeam ca in halul in care a fost saptamana trecuta, a inceput asta....asa o s-o duc pana-n Craciun si dupa...mai full ca ever. Jur ca la anul ma extrag din tot ce se poate, ca mai trebuie sa si traiesc, nu numai sa robot(z)esc.
Acum, ca m-am vaitat, ma simt mai bine.  ;D

Caroline:

--- Citat din: micaela din Luni, 15 Octombrie 2012, 20:47 ---Acum, ca m-am vaitat, ma simt mai bine.  ;D

--- Terminare citat ---

;D M-as vaita si eu, da' din pacate nu pot sa mint, ca-mi place prea mult ce robotzesc... Iar daca uneori chiar m-apuca vaitatu', mai intru pe-aici si ma mai consolez cu-al altora, indiferent daca am sau nu timp sa si raspund.  :P

Si apropos de "cred ca vreau prea mult" de pe un alt topic... cred ca si eu vreau.  :P Da' am ajuns sa ma intreb: daca acest lucru chiar s-ar intampla, si-ar gasi el locul... in timpul meu, in gandurile mele, in sifonier, in gashca de prieteni, printre orele interminabile casa-scoala-casa sau printre evadarile mele? Hmmm... oare chiar ar avea loc?!  :giggle:

luciamanta:

--- Citat din: Caroline din Luni, 15 Octombrie 2012, 21:47 ---

Si apropos de "cred ca vreau prea mult" de pe un alt topic... cred ca si eu vreau.  :P Da' am ajuns sa ma intreb: daca acest lucru chiar s-ar intampla, si-ar gasi el locul... in timpul meu, in gandurile mele, in sifonier, in gashca de prieteni, printre orele interminabile casa-scoala-casa sau printre evadarile mele? Hmmm... oare chiar ar avea loc?!  :giggle:

--- Terminare citat ---
   Faptul ca ti-ai pus intrebarea cheie, daca un EL si-ar gasi locul....in viata ta, denota ca nu esti asa convinsa sa ai un barbat alaturi... Sa nu te superi, Caroline, asa am eu impresia...

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Caroline din Luni, 15 Octombrie 2012, 21:47 ---

--- Terminare citat ---
in shifonier sigur nu...

micaela:

--- Citat din: Caroline din Luni, 15 Octombrie 2012, 21:47 --- ;D M-as vaita si eu, da' din pacate nu pot sa mint, ca-mi place prea mult ce robotzesc... Iar daca uneori chiar m-apuca vaitatu', mai intru pe-aici si ma mai consolez cu-al altora, indiferent daca am sau nu timp sa si raspund.  :P

--- Terminare citat ---

daca ar fi potrivitul, si-ar gasi locul / timpul, cu siguranta. Nu cantitatea timpului petrecut impreuna primeaza ci calitatea lui. decat mult si prost, mai bine putin da' frumos. (ah, ce inteligent am cugetat  ;D)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă